ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επισημοποιήθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του The Last of Us στο HBO

Δύο μήνες μακριά από την πολυαναμενόμενη σειρά.

[UPDATE - 2/11/22]: Οι Naughty Dog, Sony και HBO επιβεβαίωσαν τα όσα διέρρευσαν προ 24ώρου και γνωρίζουμε πλέον με κάθε επισημότητα πως η σειρά The Last of Us θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 15 Ιανουαρίου του 2023. Την ανακοίνωση συνόδευσε και ένα φανταστικό poster που φέρει τη σχετική ημερομηνία.

[Original Story - 1/11/22]: Η καινούρια χρονιά θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο από ότι φαίνεται, μιας και ο Joel και η Ellie θα βρεθούν στις οθόνες μας πολύ πιο σύντομα από ότι πιστεύαμε. 

Παρ` ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την Sony και την HBO, πρόσφατα προστέθηκε στην αρχική σελίδα της συνδρομητικής υπηρεσίας του HBO Max ένα sneak peek από την πρώτη σεζόν της post-apocalyptic σειράς. Σύμφωνα με αρκετούς συνδρομητές στην Αμερική και συγκεκριμένα τον YouTuber DomTheBomb, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου του 2023.

``Εσκεμμένο λάθος`` η απροσεξία της εταιρείας; Αναμένουμε με ανυπομονησία κάποια επίσημη τοποθέτηση από τις δύο πλευρές μιας και η σειρά έχει χτίσει τρελό hype γύρω από το όνομα της.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88