ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Titan Quest επιστρέφει με νέο παιχνίδι μετά από πολλά χρόνια

Τρίβουν τα μάτια τους όσοι ονειρεύονταν sequel.

Χρειάστηκε να περάσουν 17 ολόκληρα χρόνια για να επανέλθει εν ζωή η σειρά Titan Quest, εφόσον το ιστορικό αυτό RPG με setting ελληνικής μυθολογίας θα αποκτήσει δεύτερο παιχνίδι. Το γεγονός αποκάλυψε η THQ Nordic, publisher του Titan Quest II, η οποία μας υπόσχεται μία πολύ ανανεωμένη και βελτιωμένη εμπειρία, προερχόμενη από τους δημιουργούς του SpellForce 3. Η μουσική του trailer θύμισε αρκετά αυτή του Hades, κάτι διόλου παράξενο εφόσον οι δύο τίτλοι μοιράζονται το στήσιμό τους ως προς τον τρόπο με τον οποίο απεικονίζουν τον αρχαίο ελληνικό κόσμο και τις μάχες αυτού.

Η περιγραφή του αναφέρεται στη Νέμεσις, θεά της τιμωρίας, η οποία δείχνει να δρα ανεξέλεγτα και να στέλνει κόσμο σε αιώνιο βασανισμό. Στόχος των παιχτών θα είναι να αλλάξει την ίδια τη μοίρα, δημιουργώντας έναν ισχυρό χαρακτήρα και αναβαθμίζοντάς τον με νέα λεία, ικανότητες στο πεδίο της μάχης και όλα όσα θα προσφέρει το – σίγουρα – 100άδων ωρών περιεχόμενο του Titan Quest II.

Το προηγούμενο παιχνίδι γνώρισε port στην περασμένη γενιά και δεδομένου του ότι το sequel χτίζεται στην Unreal Engine 5 η οπτική διαφορά τους είναι τεράστια, κάτι που οφείλεται και στο γεγονός ότι προορίζεται μόνο για PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Στρατιές από Σπαρτιάτες, η αγορά της πρωτεύουσας και η ίδια η Νέμεσις πρωταγωνιστούν στο trailer αποκάλυψής του και όλοι οι RPG-άκηδες – πόσο μάλλον οι Έλληνες RPG-άκηδες – είναι κατενθουσιασμένοι. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.