ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το UFC 5 είναι γεγονός και έρχεται τον Οκτώβριο

Πόσες μπουνιές αντέχετε;

Μέσα από ένα trailer γεμάτο ένταση, δράση και μπόλικο ξύλο, η σειρά UFC ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στις κονσόλες τωρινής γενιάς, στο τέλος του Οκτώβρη. Το UFC 5 αποκαλύφθηκε και επίσημα από την EA, φέρνοντας αρκετά σημαντικές αλλαγές για το γνωστό άθλημα πολεμικών τεχνών.

Αρχικά, για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς παιχνιδιών το UFC 5 αναπτύχθηκε πάνω στη μηχανή γραφικών Frostbite Engine, μία μηχανή που έχουμε δει να επιτυγχάνονται εκπληκτικά αποτελέσματα κατά το παρελθόν. Επιπλέον, για πρώτη φορά θα γίνει χρήση της τεχνολογίας με ονομασία Real Impact System, που στην ουσία θα προσομοιάζει ρεαλιστικά το κάθε χτύπημα, φανερώνοντας την ζημία που έκανε ο ένας αθλητής στον άλλο. Η EA αναφέρει χαρακτηριστικά πως θα υπάρχουν περισσότεροι από 64.000 πιθανοί συνδυασμοί ζημιών στο πρόσωπο.

Το UFC 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για PS5 και Xbox Series X|S, με όσους επιλέξουν την deluxe edition να μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι 3 μέρες νωρίτερα, ενώ επίσης θα λάβουν στην κατοχή τους θρυλικούς αθλητές: Fedor Emelianenko, Muhammad Ali και Mike Tyson.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.