ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το UFL έρχεται ολοκληρωμένο στις 12 Σεπτεμβρίου

Δύο εβδομάδες νωρίτερα από το FC 25!

Το UFL ευελπιστεί να ανταγωνιστεί το ποδοσφαιράκι της EA Sports, που αυτή τη στιγμή έχει το μονοπώλιο, και αυτό στοχεύει να κάνει και με την περίοδο στην οποία οι δημιουργοί του επέλεξαν να το κυκλοφορήσουν. Η "πλήρης" έκδοση του παιχνιδιού, ό,τι και αν σημαίνει αυτό από άποψη modes για το συγκεκριμένο, αναμένεται στις 12 Σεπτεμβρίου, αρχικά μόνο για PS5 και Xbox Series X|S, ανακοίνωσαν οι Strikerz Inc. και XTEN Limited.

Οι developers φιλοξένησαν δύο φορές open beta δοκιμές μέσα στους προηγούμενους μήνες και, απαντώντας σε πολλά comments της εν λόγω ανακοίνωσης, θεωρούν ότι μπορούν πλέον να το διαθέσουν ελεύθερα στο κοινό και να δουλέψουν σταδιακά στην ενίσχυση και βελτίωσή του, κρίνοντας φυσικά και από το feeeback που θα λάβουν από το community. Πάντως, το 99% των σχολίων στη δημοσίευση της ημερομηνίας κυκλοφορίας είναι αρνητικά, με τους fans να εκφράζουν προβληματισμό γύρω από το πώς το "ανέτοιμο" παιχνίδι που δοκίμασαν πρόσφατα θα προλάβει να εξελιχθεί μέσα σε έναν και κάτι μήνα.

Εκτός της περίπτωσης όπου θα επηρεάσουν και θα αλλάξουν κάτι αυτές οι ανησυχίες, το UFL θα κυκλοφορήσει, λοιπόν, στις 12 Σεπτεμβρίου ως free-to-play τίτλος. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και πακέτα αγοράς του που προσφέρουν online bonuses και early access 7 ημερών.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.