ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

To V Rising καταφθάνει στο PS5

Μια βαμπίρ εμπειρία σε solo ή co-op!

Το V Rising έρχεται στο PS5. Ετοιμαστείτε να γίνετε βαμπίρ σε ένα ζοφερό κόσμο παίζοντας solo ή και co-op με κάποιον φίλο/φίλη σας. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά σε Early Access τον Μάιο του 2022 για PC στο Steam και ήρθε η ώρα να μπει στη κονσόλα της Sony.

Το V Rising βάζει τους παίκτες στο ρόλο  ενός αποδυναμωμένου βαμπίρ που ξυπνάει μετά από αιώνες ύπνου, ανακαλύπτοντας έναν νέο κόσμο για να εξερευνήσει, καθώς αυξάνετε  τη δύναμή σας δημιουργείτε το κάστρο σας και κατασκευάζετε πανίσχυρα όπλα. Συγκεκριμένα το PSblog αναφέρει :

"Γίνετε ο άρχοντας της νύχτας στο V Rising, μια εμπειρία βρικόλακα που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των ειδών survival και action-RPG. Με το χαρακτηριστικό στυλ επιβίωσης, ανεβαίνετε από τον πάτο της τροφικής αλυσίδας μέχρι την κορυφή μέσω της πυγμής, της εξυπνάδας και της δύναμης της θέλησης. Σε μια αφηγηματική ανατροπή, δεν ξεκινάτε ως ευάλωτο θήραμα στην άγρια φύση, με στόχο να εξελιχθείτε σε έξυπνο κυνηγό. Αντίθετα, αναλαμβάνετε το ρόλο του αποδυναμωμένου θηρευτή που προσπαθεί να διεκδικήσει τη θέση του ως απόλυτη δύναμη σε ένα επικίνδυνο, εχθρικό βασίλειο. Σε μια χώρα ανθρώπων και τεράτων που δεν έχει πια θέση για εσάς, είναι δική σας δουλειά να τη χαράξετε για τον εαυτό σας."

H Stunlock Studios δεν επιβεβαίωσε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας στο PS5.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.