ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Valorant θα κυκλοφορήσει φέτος και σε κονσόλες

Σύντομα ξεκινάει η closed beta.

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το free-to-play tactical FPS της Riot Games αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος και σε PS5 και Xbox Series X|S. Ύστερα από την ανακοίνωση πως το New World της Amazon θα περάσει στα χέρια των κατόχων κονσολών, έτσι και το Valorant αποκάλυψε κάτι αντίστοιχο στο φετινό Summer Game Fest.

Μάλιστα, έχει ήδη ανοίξει μία πλατφόρμα όπου οι παίκτες μπορούν να κάνουν εγγραφή, ώστε να δοκιμάσουν πρώτοι το Valorant στην αγαπημένη τους κονσόλα, στην closed beta που θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου. Πάντως η Riot Games, αν και ήθελε από πιο πριν να κυκλοφορήσει το Valorant σε κονσόλες, ήταν αρκετά διστακτική με αυτή την κίνηση καθώς ήθελε να διασφαλίσει πως θα υπάρχει και εκεί το ίδιο ισχυρό επίπεδο ανταγωνιστικής ακεραιότητας.

Το Valorant είναι ένα δωρεάν 5v5 shooter το οποίο διαθέτει μία πληθώρα χαρακτήρων, με τον καθένα να είναι εξοπλισμένος με τα δικά του abilities. Αρκετά επηρεασμένο από τη θρυλική σειρά Counter-Strike, αλλά φέρνοντας και νέα στοιχεία στο τραπέζι, το παιχνίδι της Riot Games έχει καταφέρει αυτά τα χρόνια να δημιουργήσει το δικό του μεγάλο κοινό.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.