ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Xbox ετοιμάζει μεγάλες ανακοινώσεις ενόψει των The Game Awards

Τι καινούριο μας περιμένει;

Διάπλατα όπως φαίνεται θα ανοίξει τα μελλοντικά χαρτιά της η Microsoft κατά την παρουσία της στο Los Angeles και τα The Game Awards 2023.

Μέσω προωθητικού περιεχομένου που μοιράστηκε στους χρήστες του Xbox, η εταιρεία προέτρεψε τους fans να συντονίσουν τους δέκτες τους στις 7 Δεκεμβρίου στα The Game Awards 2023, όπου εκεί θα τους περιμένουν, όπως η ίδια είπε, μεγάλες ανακοινώσεις.

Η ίδια αναφέρει συγκεκριμένα στο promo της: «Γιορτάστε τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς και τους μεγάλους νικητές ζωντανά στα The Game Awards στις 7 Δεκεμβρίου και ώρα 2:30 π.μ. (Ελλάδα) μαζί με σημαντικές ανακοινώσεις και άλλα Xbox νέα τα οποία δεν θέλετε να χάσετε»

Ευρέως γνωστό σε όλους πλέον είναι πως οι εταιρείες ‘’εκμεταλλεύονται’’ τέτοιου είδους βραβευτικούς θεσμούς με σκοπό να παρουσιάσουν τα επόμενα βήματα τους, πετώντας μπόλικο τυράκι στο κοινό, μέσω νέων κυκλοφοριών, πρόσθετου υλικού καθώς και ημερομηνιών κυκλοφορίας διάφορων τίτλων. Στα συγκεκριμένα βραβεία μάλιστα, η εν λόγω εταιρεία έχει ηχηρό παρελθόν με σωρεία τεράστιων αποκαλύψεων. Μπορεί πέρσι να ήταν παντελώς απούσα όσον αφορά στις αποκαλύψεις της, να σας θυμίσουμε όμως ενδεικτικά την ανακοίνωση του Xbox Series X καθώς και το Senua’s Saga: Hellblade II της Ninja Theory, στη σχετική βράβευση του 2019.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζατε, η Microsoft κατά την παρουσία της στα έδρανα των δικαστηρίων, ανέβασε κατά λάθος στη σελίδα του ομοσπονδιακού δικαστηρίου, βασικά στοιχεία για τη στρατηγική που πρόκειται να ακολουθήσει η ίδια τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων νέων hardware και παιχνιδιών, βάζοντας τεράστια τρικλοποδιά στον εαυτό της, φουντώνοντας έτσι τις φήμες για κάποια μεγάλη αποκάλυψη στα φετινά βραβεία.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα έχουμε αποκάλυψη κάποιου νέου IP; Ή ίσως κάποια επανασχεδιασμένη κονσόλα;

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.