ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το XDefiant καθυστερεί ύστερα από "μπλοκάρισμα" των PlayStation και Xbox

Κρίθηκε ανέτοιμο και ξαναμπαίνει στα pits...

Με το λάβαρο της «διαφάνειας» ανοίχτηκε η Ubisoft προς τους fans του XDefiant, καθώς χρειάστηκε να τους ενημερώσει γύρω από την καθυστέρηση νέων updates και της γενικότερης κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Το νέο FPS υποτίθεται πως θα πραγματοποιούσε το πλήρες launch του σε PC και κονσόλες εντός της καλοκαιριού, ωστόσο φαίνεται πως δεν εγκρίθηκε από τους μεγάλους publishers (PlayStation, Xbox) κατά τη διαδικασία ελέγχου κατάστασης του παιχνιδιού και έτσι θα χρειαστεί να περάσει ακόμα ένα μικρό διάστημα προτού γίνει διαθέσιμο σε free-to-play μορφή.

Σπανίως βλέπουμε τους developers να εξηγούν με τόση καθαρότητα τι πήγε στραβά – respect σε αυτό το κομμάτι – όμως είναι ολίγον ανησυχητικό να ακούμε πως το XDefiant καρφιτσώθηκε από ταμπελάκι «Not Pass» όταν χρειάστηκε να εξεταστεί από τους αρμόδιους σε PlayStation και Xbox, μία διαδικασία που έκρινε πως δεν είναι ακόμα σε θέση να εμφανιστεί σε PS Store και Xbox Store αντίστοιχα. Όλο το process εξηγείται αναλυτικά στο σχετικό blog post και έτσι προκύπτει πως τα μέσα του Σεπτέμβρη είναι η νέα περίοδος στην οποία στοχεύει, ενώ αν ούτε τότε δεν κριθεί κατάλληλο μπορούμε να θεωρούμε τον Οκτώβριο ως πιο ρεαλιστική περίοδο άφιξης με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει προγραμματισμένο ένα μεγάλο day-1 patch.

Ο Mark Rubin, director του παιχνιδιού, μας διαβεβαιώνει πως αυτός και η ομάδα του βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους platform holders και πως εργάζονται σκληρά πάνω στη βελτίωση του XDefiant και στην ολοκλήρωση του development, ώστε να εισαχθούμε στον κόσμο του και στις online μάχες του το συντομότερο δυνατόν.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.