ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tokyo Game Show 2024: Η Sony θα παρευρεθεί στο event για πρώτη φορά μετά το 2019

Και δεν είναι η μόνη!

Πολύ ευχάριστη έκπληξη το να βλέπουμε το PlayStation να βρίσκεται στη λίστα των εκθετών ανάμεσα στις Bandai Namco Entertainment, Capcom, Koei Tecmo, Konami, Sega/Atlus, Square Enix και Ubisoft. Το gaming brand της Sony έχει κρατήσει εδώ και χρόνια απόσταση από το μεγάλο gaming event της Ιαπωνίας, κάτι που φυσικά είχε δημιουργήσει ένα ακάλυπτο κενό από τον COVID και ύστερα. Αυτές οι συνεχόμενες απουσίες δείχνουν πως σταματάνε στο φετινό Tokyo Game Show, που θα διεξαχθεί μεταξύ 26-29 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και το PlayStation.

Οι exhibitors της φετινής έκθεσης φτάνουν σε νούμερο τους 731, ενώ τα booths θα είναι περίπου 3190, δίνοντας πολύ χώρο για τους επισκέπτες να βολτάρουν και να δοκιμάσουν παιχνίδια. Το παράξενο είναι πως στη συγκεκριμένη λίστα δεν βλέπουμε το Xbox, που τα τελευταία χρόνια κατείχε ισχυρή παρουσία στα Toko Game Shows, στην προσπάθεια της Microsoft να ενισχύσει την επιρροή της στην ιαπωνική αγορά.

Από την άλλη, είδαμε τον Hideo Kojima να κάνει repost το εικαστικό της εκδήλωσης, παραπέμποντάς μας στο ότι τουλάχιστον θα παρευρεθεί εκεί, γιατί όχι και να μην μας δείξει κάτι από τα πολλά που ετοιμάζει!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.