ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ούτε στο Tokyo Game Show 2022 θα παραστεί το PlayStation

Παρόντες οι υπόλοιποι μεγάλοι ιαπωνικοί publishers.

Σερί απουσιών για τη Sony και το PlayStation στα φετινά events, εφόσον μετά την ανακοίνωσή τους πως δεν θα παραστούν στη φετινή Gamescom μάθαμε πως δεν θα έχουν κάποια παρουσία ούτε στο επερχόμενο Tokyo Game Show 2022. Η είδηση μας ξαφνιάζει εξίσου με αυτή της Gamescom, εφόσον η Sony συνήθιζε να έχει ισχυρές παρουσίες στο συγκεκριμένο event, δίνοντάς μας κατιτίς παραπάνω από τα ιαπωνικά της games και τις συνεργασίες της. Φέτος όμως δεν θα τη δούμε να έχει κάποιο πόστο στο event που αναμένεται να διεξαχθεί μεταξύ 15-18 Σεπτεμβρίου.

Από την άλλη, έχουμε την επιβεβαίωση αρκετών εταιρειών στο exhibitor`s list όπως οι Bandai Namco, Capcom, Koei Tecmo, Konami, Sega, Atlus και Square Enix, ενώ και το Xbox δήλωσε πως θα συμμετάσχει με κάποιο τρόπο. Δεδομένου του ότι πρόκειται για μία διοργάνωση με έμφαση στα ασιατικά games, περιμένουμε να δούμε πολλές παρουσιάσεις από μεγάλα JRPGs. Με ή χωρίς της Sony, υπάρχει ελπίδα για όμορφες εκπλήξεις.

Όλα αυτά μας κάνουν να πιστεύουμε πως η Sony αρχίζει να υιοθετεί μία πιο προσωπική στρατηγική στις παρουσιάσεις των παιχνιδιών της, με ένα showcase τον Σεπτέμβριο να φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88