ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το Star Wars Outlaws

Και μια εκπληκτική ιστορία μας περιμένει!

Η Ubisoft μαγείρεψε με μαεστρία πάλι ένα εκπληκτικό story trailer και μας ανακοίνωσε παράλληλα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Star Wars Outlaws στις 30 Αυγούστου. Το trailer μας προσφέρει μοναδικές εικόνες από τον "Underworld" του Star Wars με τους scoundrels και τα blasters τους να έχουν κεντρικό ρόλο.

Σε αυτό το αρκετά story-heavy trailer μας παρουσιάζονται τα βασικά συνδικάτα (Pykes, Crimson Dawn και Hutts) καθισμένα γύρω από ένα τραπέζι με τον Sliro, αρχηγό των Zerek Besh, να μας ανακοινώνει τη χρυσή εποχή του υπόκοσμου και την ευκαιρία να βγάλουν εκατομμύρια. Η πρωταγωνίστρια, Kay Vess, έχοντας μπει ήδη στο στόχαστρο του Sliro προετοιμάζεται για μια από τις μεγαλύτερες “δουλειές”, με σκοπό να "εξαγοράσει" την ελευθερία της. Τα φοβερά πλάνα συνεχίζουν ακάθεκτα, με την ηρωίδα μας να εμφανίζεται να επικοινωνεί σχεδόν με όλα τα προαναφερθέντα συνδικάτα, αλλά βλέπουμε και πως αποκτάει το διαστημόπλοιό της, ονόματι the Trailblazer. Εμφάνιση κάνει και μία bounty huntress, η οποία από ότι φαίνεται θα μας κυνηγάει σε όλο το ταξίδι μας.

Φυσικά το trailer δεν μας στερεί μοναδικές φιγούρες όπως αυτές του Jabba the Hut, του Han σε Carbonite, διαφόρων τεράτων από το universe (Krayt Dragon και Sarlaac) αλλά και τις αστείρευτες στρατιές της αυτοκρατορίας με τη παρουσία death troopers, AT-STs και άλλων πολλών. Ακόμη βλέπουμε διάφορες εξωγήινες φυλές όπως τους Twi’lek, Mon Calamari, Rodians και άλλες πολλές, αλλά και μια μαγευτική ποικιλία από πανέμορφα τοπία και πλανήτες (Kijimi, Akiva, Cantonica, κλπ). Όλα αυτά θα κληθούμε να τα επισκεφθούμε και να τα εξερευνήσουμε με το bike μας.

Τέλος να αναφέρουμε ότι μας παρουσιάζονται κάποιοι από το πλήρωμα ή από τους συμμάχους της Kay Vess, όπως ο αχώριστος Nix, το battle-droid ND-5, ένας rodian “μάστορας”, αλλά ακούγονται και γνώριμες φωνές από άλλους τίτλους της Ubisoft.

Το παιχνίδι βρίσκεται πλέον διαθέσιμο για προ-παραγγελία με τρείς διαφορετικές εκδόσεις (Standard, Gold & Ultimate) και θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για PS5, Xbox Series X|S και PC.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.