ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τον Δεκέμβριο η κυκλοφορία του VR mode για το Resident Evil 4 remake

Έρχεται με την μορφή free DLC για το PlayStation VR2.

To νέο VR mode του Resident Evil 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου ως αποκλειστικός τίτλος του PlayStation VR2, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος για τους κατόχους του παιχνιδιού, ενώ επίσης θα γίνει διαθέσιμο το demo του την ίδια μέρα.

Επίσης, παρ' όλο που δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα, υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι δυνατή η ολοκλήρωση του παιχνιδιού μέσω του VR, προσφέροντας μια εναλλακτική μορφή να βιώσει κανείς αυτό το εκπληκτικό campaign. Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με το Resident Evil Village, το οποίο επέτρεπε μέσω του VR Sense χειριστηρίου να αισθανθούν οι παίκτες τις δονήσεις, και τις αντιστάσεις των όπλων παράλληλα με την οπτική της εικονικής πραγματικότητας.

Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο release, που αφενός βοηθά στο replayability του τίτλου μεταξύ άλλων, ενώ αφετέρου το γεγονός πως διατίθεται δωρεάν βοηθά να απολαύσουν ακόμη περισσότεροι ένα καταπληκτικό storytelling game ή ακόμα καλύτερα να ξαναζήσουν την εμπειρία με πιο ζωντανό τρόπο.   

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.