ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει το Indiana Jones and the Great Circle | Επιβεβαιώθηκε και PS5 έκδοση

Μία περιπέτεια για όλους!

Και ποιος δεν έμεινε ευχαριστημένος από την επανεμφάνιση του Indiana Jones and the Great Circle στη Gamescom!

Αν είστε fans του γνωστού τυχοδιώκτη με το μαστίγιο, σίγουρα θα ικανοποιηθήκατε από τα νέα πλάνα που μας παρείχε η MachineGames, που κατέστησαν σαφές ότι αυτό είναι ένα Indiana Jones παιχνίδι με τα όλα του. Τι σημαίνει αυτό; Αρχαιολογικοί χώροι, εξερεύνηση με δάδες και περιβαλλοντικούς γρίφους, ξύλο με πολύ μαστίγιο και η αίσθηση της περιπέτειας να παραμένει αμείωτη!

Όσοι πήραν Xbox για χάρη του ή είχαν εξαρχής επενδύσει στην κονσόλα της Microsoft, μαζί με τους PC gamers, χάρηκαν και στην ανακοίνωση πως το Indiana Jones and the Great Circle θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox Series X|S στις 9 Δεκεμβρίου.

Ούτε οι κάτοχοι PS5 έμειναν στην απ' έξω ωστόσο, εφόσον οι δημιουργοί του Wolfenstein και του συζητηθέντος μας επιφύλασσαν ακόμα μία έκπληξη! Όπως είχε διαρρεύσει τα τελευταία 24ωρα, το Indiana Jones and the Great Circle πρόκειται να κυκλοφορήσει τελικά και στη νεότερη κονσόλα της Sony, απλά θα συμβεί λίγο αργότερα, μέσα στην άνοιξη του 2025. 

Στο νέο βίντεο ο Indy εξηγεί πως αυτός ο "μεγάλος κύκλος" ενώνει όλους τους πολιτισμούς του κόσμου, κάτι που ίσως είναι το κλειδί προς μία μεγάλη ανακάλυψη. Λίγο αργότερα βλέπουμε τον ηθοποιό Troy Baker να "μεταμορφώνεται" σε Indiana Jones και να εξιστορεί τη σχέση του με τον χαρακτήρα, αλλά και το πώς η MachineGames κάνει τα πάντα ώστε να νιώθουμε κάθε κίνηση του κεντρικού χαρακτήρα δική μας. Είτε πατάμε σε πλάκες και στρίβουμε μοχλούς, είτε γρονθοκοπούμε ναζί, όλα περιστρέφονται γύρω από το να γίνουμε εμείς ο Indiana Jones, εξού και όλα τα first-person interactions με το παιχνίδι και τους χαρακτήρες του.

Μερικοί θα θέλουν σίγουρα να ρίξουν μία ματιά και στην collector's edition του Indiana Jones and the Great Circle (φαίνεται στο τέλος του βίντεο), που περιλαμβάνει μία σημειωμένη υδρόγειο.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.