ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει το Disney Epic Mickey: Rebrushed

Στις 24 του μήνα και με pre-order bonuses!

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως η επική 3D περιπέτεια του Mickey, που κυκλοφόρησε στο Wii το 2010, αναμένεται να επιστρέψει. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα ήταν η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του Epic Mickey: Rebrushed, με την THQ Nordic να δίνει σήμερα την απάντησή της.

Το νέο τρέιλερ το παιχνιδιού ανακοινώνει πως το remake θα έρθει στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι το προ-παραγγείλουν ψηφιακά θα μπορέσουν και να παίξουν ένα 24ωρο νωρίτερα και να επωφεληθούν από in-game αντικείμενα. Ο Warren Spector μιλά για τον ενθουσιασμό αυτού και της ομάδας του που θα επαναφέρουν ένα cult classic του motion control gaming, αυτή τη φορά προσαρμοσμένο ώστε να λειτουργεί και να παίζεται από κάθε πλατφόρμα, εξού και η κυκλοφορία του Epic Mickey: Rebrushed σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Switch.

Το βίντεο μας προσφέρει και ένα sneak peek στη συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού, στην οποία πρωταγωνιστεί το αγαλματίδιο του Mickey σε στάση παρόμοια με αυτή που θα έχει στο εξώφυλλο του νέου παιχνιδιού.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.