ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το Dragon Age: The Veilguard

Εκτενές marketing πλάνο από την BioWare!

Υποτίθεται πως σήμερα στις 19:00 θα βλέπαμε ένα νέο τρέιλερ του Dragon Age: The Veilguard, το οποίο επιβεβαιωμένα θα αποκάλυπτε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Όπως συμβαίνει, όμως, με τα περισσότερα game trailers που ετοιμάζονται για YouTube πρεμιέρα, το βίντεο διέρρευσε ήδη στο Ίντερνετ.

Μέσω αυτού του περισσότερο διαφημιστικού παρά τρέιλερ, η BioWare θα ανακοινώσει πως το Dragon Age: The Veilguard θα γίνει διαθέσιμο σε PC και κονσόλες στις 31 Οκτωβρίου, γεμίζοντας ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα εκείνων των ημερών με μία αντικειμενικά μεγάλη κυκλοφορία για το RPG genre.

Το τρέιλερ (πατήστε εδώ) είναι τόσο σύντομο και με τόσο τακτά κοψίματα που δεν μπορούμε να αποκομίσουμε πολλά από αυτό, ωστόσο φαίνεται πως θα έχουμε την ευκαιρία να καταναλώσουμε περισσότερο Dragon Age: The Veilguard τους επόμενους μήνες. Μέσα από ένα roadmap που κοινοποίησε η BioWare, βλέπουμε ότι τις επόμενες εβδομάδες του Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν deep-dives σε combat gameplay και companions, ένα Q&A, ενώ θα υπάρξει και έντονη δραστηριότητα τον Σεπτέμβριο, οδηγώντας προς το μεγάλο launch.

[UPDATE]: Περισσότερα μας έδειξε τελικά η EA με το προγραμματισμένο "release date trailer" που, μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε ότι το Dragon Age: The Veilguard θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα στην αρχή του τρέιλερ βλέπουμε τη φυλακή του Solas, αλλά και την άβολη σχέση του με τον Rook, καθώς ο Solas ρίχνει την ευθύνη της απελευθέρωσης των Enanuris σε αυτόν.

Ακόμα βλέπουμε εικόνες από μερικά τέρατα, τα οποία μοιάζουν να είναι Broodmothers (θηλυκά darkspawn που γεννάνε άλλα από το είδος τους). Επιπλέον βλέπουμε κάποια από τα abilities των companions, ένα romance μεταξύ της Neve και του Rook, δράκους, καινούργια πλάνα από τις περιοχές που θα επισκεφθούμε, τον Rook με Grey warden background και warrior class.

Το αποκορύφωμα συναντάται στην εμφάνιση της Moriggan (λογικά με την original ηθοποιό), τη Harding να μπορεί να χρησιμοποιήσει μαγεία, κάτι θεωρητικά αδύνατο για τα dwarves, red lyrium cult εχθρούς, έναν λύκο που μοιάζει υπερβολικά με τον λύκο από τις τοιχογραφίες του Fen’harel, και τέλος, την εμφάνιση δύο lyrium–infused dragons ο ένας με blue lyrium και ο άλλος με red.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.