ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κατά λάθος ανακοίνωση νέου Tony Hawk;

Υπαίτιος ο drummer του soundtrack.

Βιάστηκε να μιλήσει ο Jess Margera, drummer των CKY, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν φήμες πως έρχεται ένα νέο Tony Hawk παιχνίδι, χάρις στις εξαιρετικές πωλήσεις που σημείωσε η remastered έκδοση των πρώτων δύο παιχνιδιών πέρυσι. Όντας καλεσμένος στο Behind Closed Doors Podcast αναφέρθηκε στη συμμετοχή του ιδίου και της μπάντας του στα παλαιότερα games της σειράς. Δίχως να πιεστεί από κάποια ερώτηση, από μόνος του ανέφερε: "Πιστεύουμε πως θα δουλέψουμε και στο καινούριο", βάζοντας ξεκάθαρες φιτιλιές περί κυκλοφορίας ενός νέου παιχνιδιού. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλη την συνέντευξη και το σχετικό απόσπασμα:

{youtube}Aav4jzEyUJU{/youtube}

Είναι πολύ λογικό και αναμενόμενο να δούμε νέο Tony Hawk, ειδικά ύστερα από την ανταπόκριση του κόσμου στο Tony Hawk`s Pro Skater 1+2 Remastered, επομένως δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα κάποια ανακοίνωση ή teaser, ιδίως εν όψει E3 και Summer Game Fest.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88