ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tony Hawk και Activision στο τραπέζι των συζητήσεων για άλλη μια φορά

Κάτι που οι φανς θα εκτιμήσουν πραγματικά!

Η 25η επέτειος  του Tony Hawk’s Pro Skater ολοένα και πλησιάζει με τα πλάνα τόσο του ιδίου του πρωταγωνιστή όσο και των δημιουργών του πασίγνωστου αυτού skate franchise να φαίνονται να θέλουν να επαναφέρουν το όνομα τους και πάλι στην καθημερινότητα μας. Ο ίδιος ο Tony Hawk έκανε την εμφάνιση του σε ένα επεισόδιο του Mythical Kitchen στο Youtube και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «ψήνονται» συζητήσεις με την Activision και πως οι φανς θα μείνουν παραπάνω από ικανοποιημένοι με το πρόκειται να ακολουθήσει.

Ο ίδιος είπε: «Εύχομαι να μπορούσα να σας πω περισσότερα, αλλά μπορώ να σας πω ότι μιλάω με την Activision ξανά, δουλεύουμε πάνω σε κάτι.»

Συμπληρωματικά πρόσθεσε: «Είναι κάτι που οι θαυμαστές θα εκτιμήσουν πραγματικά.»

Το 2022 είχε ισχυριστεί πως υπάρχουν πλάνα για remakes των Pro Skater 3+4 ακολουθώντας την πορεία δηλαδή των ήδη κυκλοφορηθέντων 1+2. Όμως η Vicarious Visions είχε τότε πλήρως ενσωματωθεί στην Activision με αποτέλεσμα τα σχέδια να πάνε στράφι.

«Αυτό ήταν το πλάνο, ακόμα και μέχρι την κυκλοφορία του πρώτου και του δεύτερου παιχνιδιού», είπε ο Hawk. « Κάναμε το τρίτο και το τέταρτο παιχνίδι, και τότε η Vicarious απορροφήθηκε κάπως, μετά έψαχναν για άλλους δημιουργούς, και μετά τελείωσε».

«Η αλήθεια είναι ότι η Activision προσπαθούσε να βρεί κάποιον να κάνει το 3 και το 4 αλλά δεν εμπιστεύτηκαν κανέναν όπως έκαναν με την Vicarious».

«Πήραν κάποιες εναλλακτικές γνώμες από άλλα στούντιο, όπως ρωτώντας τους τι θα έκαναν με τον συγκεκριμένο τίτλο. Όμως τίποτα από όσα άκουσαν δεν τους άρεσε, και αυτό ήταν.»

Κλείνοντας ανέφερε: «Ποιός ξέρει; Μπορεί όταν η σκόνη κάτσει, να βρόυμε τη λύση. Ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα κάναμε τα 1+2, 20 χρόνια μετά.»

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.