ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tony Todd: Δεν χρησιμοποιήθηκε όλη η δουλειά του για τον Venom

Κρίθηκαν αχρείαστα τα voice lines ή κρατά καβάτζα η Insomniac;

Το πάνελ του Marvel's Spider-Man 2 στη FAN EXPO του San Fransisco προκάλεσε ενθουσιασμό σε όσους παρακολούθησαν τις συνεντεύξεις ή και σε όσους έσπευσαν να μάθουν τα όσα ειπώθηκαν. Οι Tony Todd (Venom) και Nadji Jeter (Miles Morales) μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο πιο πρόσφατο PS5 blockbuster, με τον πρώτο να είναι ο συνήθης ύποπτος κάθε φορά που πέφτει κάποια σημαντική πληροφορία που, πιθανότατα, η Insomniac δεν θα ήθελε να γνωρίζουμε.

Δύο βόμβες έπεσαν όσο είχε τον λόγο, με την πρώτη να αφορά τη συμμετοχή του στα γυρίσματα του παιχνιδιού και τη δεύτερη τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο διπλανός του.

ΩΡΑ ΓΙΑ SPOILERS, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ MARVEL'S SPIDER-MAN 2

.

.

.

Ο Tony Todd είπε αρχικώς πως μόλις το 10% των διαλόγων στους οποίους συμμετείχε ως Venom εν τέλει χρησιμοποιήθηκαν από τους δημιουργούς του Spider-Man 2, αφήνοντας στην κρίση του κοινού τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Δεδομένου του ότι ο Venom έγινε playable, αλλά και ότι υπάρχουν φήμες για παιχνίδι στο οποίο θα πρωταγωνιστεί το black symbiote, όλοι εικάστηκαν πως τα υπόλοιπα voice lines θα χρησιμοποιηθούν για κάποιο DLC ή για το standalone παιχνίδι του Venom, αν υφίσταται κάτι από αυτά. Όπως και να 'χει, φαντάζει πιο πιθανό να κρατήθηκε αποθηκευμένο το έργο του προς αξιοποίηση από το να αποτελέσει υλικό που δεν θα ακουστεί πουθενά.

Όσο για τον Miles, αυτό που είπε ο Tony Todd και δεν γνωρίζαμε είναι πως υπήρχε πλάνο να προσβληθεί και ο Miles από τη μαύρη γλίτσα, ιδέα που φαίνεται να πετάχτηκε στον κάδο των αχρήστων από την Insomniac, αφού δεν συνέβη σε καμία φάση του παιχνιδιού αυτή η DNA-ική σύνδεση.

Δεν χωράει αμφιβολία πως τα σχέδια γύρω από το InsomniacVerse είναι μεγαλεπήβολα και ο Venom όλα δείχνουν πως θα έχει ενεργή συμμετοχή σε αυτά.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.