ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Του χρόνου θα κυκλοφορήσουν τελικά τα remasters των πρώτων δύο Suikoden

Μη βιαστείς Konami.

Τα αγαπημένα Suikoden θα χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να πάρουν το εισιτήριο της επιστροφής τους, τώρα που η Konami ανακοίνωσε την καθυστέρηση των remasters τους για τη νέα χρονιά. Οι HD υλοποιήσεις των Suikoden I και Suikoden II υποτίθεται θα έβγαιναν εντός της τρέχουσας χρονιάς, κάτι που πλέον δεν ισχύει, εφόσον η Konami επέλεξε να δώσει περισσότερη απόσταση στην κυκλοφορία τους για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Παρακάτω η ανακοίνωση του εκδότη:

«Σχετικά με την προγραμματισμένη κυκλοφορία των Suikoden I & II HD Remasters, φτάσαμε στο συμπέρασμα πως, παρά τις μέγιστες προσπάθειες του αφοσιωμένου προσωπικού ανάπτυξής του για να τα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να διασφαλιστεί η ποιότητα επίδοσης και της gameplay εμπειρίας που αξίζουν οι χρήστες μας.

Ολόκληρη η ομάδα του Suikoden ανανεώνει τις προσπάθειές μας να φέρουμε τα Suikoden I & II σε κατάσταση κυκλοφορίας το συντομότερο δυνατόν.»

Επειδή έχουμε δει πολλά remasters και HD ports να παίρνουν την κάτω βόλτα τελευταία και επειδή η Konami το έχει ανάγκη να πάρει ξανά τα πάνω της, υποδεχόμαστε καλοπροαίρετα αυτή την κίνηση, ελπίζοντας να δούμε αυτά τα ιστορικά RPG’s να επιστρέφουν στην καλύτερη δυνατή μορφή.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.