ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Του χρόνου το ανανεωμένο Xbox Series X και με διαφορετικό controller

Καλύπτονται πολλά αιτήματα των fans.

Υπάρχουν διαρροές που είναι προτάσεις, υπάρχουν διαρροές που είναι λέξεις, υπάρχουν διαρροές που είναι γρίφοι, υπάρχουν και διαρροές που “χτυπάνε” τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου και περιλαμβάνουν κατατοπιστικότατες εικόνες και δεδομένα που ποτέ τους δεν θα ήθελαν να έρθουν στη δημοσιότητα. Αυτό έγινε με ακόμα ένα έγγραφο της Microsoft και του Xbox, το οποίο μας δείχνει σε όλες τους τις διαστάσεις την επόμενη Xbox κονσόλα και το πολύ ιδιαίτερο χειριστηρίου που βρίσκονται από κοινού καθ’ οδόν για την αγορά του 2024.

Στην πρώτη εικόνα θα δείτε το «Project Brooklin», αυτό που η Microsoft περιγράφει ως «φρεσκάρισμα» του Xbox Series X, όντας μία all-digital, αλλά βελτιωμένη εκδοχή του. Περισσότερος αποθηκευτικός χώρος (2TB), γρηγορότερο Wi-Fi (6E), ισχυρότερη Bluetooth συνδεσιμότητα και ένα κυλινδρικό και εργονομικό design, είναι στοιχεία που το ξεχωρίζουν από το ήδη υπάρχουν Xbox Series X και γνωρίζουμε πως – εκτός απροόπτου – θα κοστίζει το ίδιο, παρά την απουσία της υποδοχής blu-ray. Στα υπέρ του αναφέρεται επίσης και η χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Δεν πρόκειται για mid-gen αναβάθμιση τύπου PS4 Pro ή Xbox One X, παρά προσφέρει μία νέα επιλογή ψηφιακής κονσόλας, με ελαφρώς καλύτερα χαρακτηριστικά.

Αυτό από το οποίο θα βγουν ενδεχομένως πιο κερδισμένοι όσοι επενδύσουν σε αυτό, είναι το χειριστήριο που θα συνοδεύει το Brooklin. Γνωρίστε το «Project Sebile», ένα χειριστήριο που θα συνδέεται σε κάθε Xbox κονσόλα, θα υποστηρίζεται με κάθε cloud υπηρεσία της εταιρείας και κατασκευαστικά θα είναι στιβαρότερο. Θα κουβαλά το πολυπόθητο haptic feedback, accelerometer και κουμπιά που δεν θα κάνουν τόσο θόρυβο κατά την επαφή. Εννοείται πως εισακούστηκε και το αίτημα για επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ανθεκτικότερα thumbsticks. Σχεδιαστικά, δεν ξεφεύγει πολύ από το τωρινό Xbox χειριστήριο.

Και τα δύο προϊόντα προορίζονται, βάσει του τότε εγγράφου, για κυκλοφορία στο τέλος του 2024.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.