ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Toys for Bob και Xbox δίνουν ξανά τα χέρια

Η Microsoft χρηματοδοτεί το project!

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επισημοποιήσουν αυτό που εδώ και μήνες ακουγόταν από διάφορους insiders, ότι δηλαδή συνεργάζονται εκ νέου για τη δημιουργία νέου παιχνιδιού. Η Toys for Bob, που μας χάρισε τα Spyro Reignited Trilogy, Crash Bandicoot 4 και Crash Team Rumble, πριν λίγο καιρό αποδεσμεύτηκε από την Activision και κατ' επέκταση από τα Xbox Game Studios, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει από το να δουλέψει ξανά για το Xbox ως εξωτερικός συνεργάτης και αυτό δείχνει να γίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα συνεργαστούμε με το Xbox για να εκδοθεί το επόμενο, νέο μας παιχνίδι. Είμαστε ακόμη πολύ νωρίς στην ανάπτυξη, οπότε μπορεί να μην έχετε νέα μας για λίγο, αλλά να ξέρετε ότι εργαζόμαστε σκληρά για μια εμπειρία για την οποία έχουμε τόσο μεγάλη έμπνευση! Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα! 💜"

Αν είστε περίεργοι για τη φύση του παιχνιδιού, μην αγχώνεστε, σας έχουμε σχεδόν ξεκάθαρη απάντηση: Το παρελθόν της Toys for Bob και το γεγονός ότι η Activision ανήκει πια στο Xbox καθιστά πολύ εύκολη τη διάθεση κάποιου δικού της IP. Επιπλέον, γίνεται συνεχής χρήση μωβ εικαστικών (όπως και σε αυτή την ανακοίνωση), ενώ νωρίτερα φέτος η Toys for Bob πέταξε συγκεκριμένες σπόντες περί "πτήσεων" και "κεράτων". Αν τα βάλουμε κάτω, δεν θέλει πολύ μυαλό για να υποθέσουμε ότι το κρυφό αυτό project είναι το επόμενο παιχνίδι της σειράς Spyro the Dragon, ιδίως αν σκεφτούμε ότι η TFB απέδειξε ότι μπορεί να παράγει ποιοτικά remasters (Reignited Trilogy) και sequels (Crash 4).

Εφόσον το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης μάλλον θα αργήσει να εμφανιστεί, αλλά χαιρόμαστε που η Toys for Bob διάλεξε να πάει indie αντί να απορροφηθεί και αυτή στον κύκλο ανάπτυξης κάποιο Call of Duty.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.