ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τράβηξε τα βλέμματα το φτιαγμένο από πηλό The Midnight Walk

Κρατήστε τη σπίθα σας αναμμένη μέχρι του χρόνου!

Ένα από τα highlights του χθεσινού State of Play της Sony ήταν το φτιαγμένο στο χέρι, dark fantasy adventure, The Midnight Walk. Το παιχνίδι έχει αναλάβει το στούντιο Moonhood που είναι επίσης υπεύθυνο για τη δημιουργία του υψηλά βαθμολογημένου Lost in Random και πρόκειται να γίνει διαθέσιμο σε PC (και σε VR), PlayStation 5 και PSVR2 εντός των ανοιξιάτικων μηνών του 2025.

Θα μπούμε σε αυτόν τον αφιλόξενο stop-motion κόσμο ως ο ‘The Burnt One’, μια μυστηριώδη ύπαρξη που ξέθαψε τον εαυτό της από έναν λασπώδη τάφο, μόνο για να βρει τον σκοπό της. Θα γίνουμε φίλοι με ένα φαναρένιο πλάσμα που ονομάζεται 'Potboy', χρησιμοποιώντας τη φλόγα του για να φωτίσουμε το μονοπάτι μας μέσα από έναν συγκρουόμενο κόσμο θαυμάτων και τρόμου. 

Πρόκειται για μια ιδέα που προέκυψε καθώς οι δημιουργοί έψαχναν να ξαναβρούν τη σπίθα τους μετά την τεράστια επιτυχία που πέτυχε η τελευταία τους κυκλοφορία εν μέσω, όπως λένε και οι ίδιοι, μιας «καλλιτεχνικής ξηρασίας». Ο Klaus (ένας εκ των σχεδιαστών) κατέληξε με ένα μικρό πλασματάκι φτιαγμένο από πλαστελίνη στα χέρια του και αφού το παρουσίασε στον συνεργάτη του, αυτομάτως το concept της ιστορία είχε αρχίσει να τρέχει μπροστά στα μάτια τους!

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.