ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο trailer για το Ghost of Tsushima Director`s Cut

Εκτενέστερη ματιά στο Iki Island expansion.

Ένα νέο τρέιλερ του Ghost of Tsushima Director’s Cut μας δίνει μια πληρέστερη εικόνα του Iki Island expansion και των κινδύνων που επιφυλάσσει για τον Jin Sakai.

Στην αρχική της ανακοίνωση η Sucker Punch εξήγησε πως το Iki Island θα είναι μια ολοκαίνουρια περιοχή με φρέσκο περιεχόμενο για όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει το ταξίδι του Jin. Μαζί με την Tsushima, το γειτονικό νησί του Iki αποτέλεσε αποτέλεσε ένα ακόμη σημείο εισβολής εκείνη την περίοδο.

{youtube}mBrAlSKqdAE{/youtube}

Μια νέα περιπέτεια καλεί τον νεαρό σαμουράι, όταν ανακαλύπτει πως μια μυστηριώδης φυλή Μογγόλων έχει αρχίσει να τρυπώνει στο νησί της Tsushima. Υπεύθυνη για τη νέα απειλή είναι μια Σαμάνος εν ονόματι Ankhsar Khatun και οι ακόλουθοί της, οι «Eagles». Η Σαμάνος ισχυρίζεται πως έχει τη δύναμη να κυριεύει όχι μόνο το έθνος, αλλά και την ίδια την ψυχή ενός άνδρα. Ο Jin πρέπει να ταξιδεύσει στο Iki Island και να αντιμετωπίσει τον ίδιο του τον εαυτό, τη μεγαλύτερη πρόκλησή του.

Το expansion φέρνει φυσικά και νέο περιεχόμενο όπως πανοπλίες για τον Jin και το άλογό του, νέα abilities, mini-games, εχθρούς, περιβάλλοντα και άλλες προσθήκες. Επιπλέον, η Sucker Punch έχει υποσχεθεί πως μπορείτε να μεταφέρετε το save σας από το PS4 στο PS5.

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut κυκλοφορεί στις 20 Αυγούστου σε PS4 και PS5.  

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88