ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Συγκριτικό trailer και ημερομηνία για το GTA Trilogy

Έδωσε πόνο η Rockstar.

Δεν πάει καιρός από την ανακοίνωση του Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition και η Rockstar έσπευσε να ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας αυτής της συλλογής, εφόσον μας είχε αφήσει στο "coming soon". Τελικά το "soon" είναι "πολύ soon" αφού το πακέτο των θρυλικών αυτών παιχνιδιών θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου στα ψηφιακά stores των PC, PS4, PS5, Xbox Series X|S και Switch. Οι λάτρεις του retail θα χρειαστεί να περιμένουν λίγες μερούλες παραπάνω, αφού τα physical copies θα λανσαριστούν στις 7 Δεκεμβρίου παγκοσμίως, δίχως όμως να υπάρχει έκδοση για PS5 και Xbox Series X|S, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα υπάρχει κανονική next-gen έκδοση. 

{youtube}D71cBUeAL58{/youtube}

Παράλληλα, είδαμε και το πρώτο trailer της τριλογίας, με in-game συγκριτικά πλάνα ανάμεσα στα original games τριών γενεών πριν και στις τωρινές εκδόσεις. Οι οπτικές βελτιώσεις είναι εμφανείς, αφού φαίνεται πως δεν μιλάμε για κάποιο στεγνό upscaling, αλλά για ενισχυμένα visuals και αυξημένες λεπτομέρειες. Στο blog post της η Rockstar Games υπόσχεται και βελτιωμένα controls, σύμφωνα με τα πρότυπα που έθεσε το GTA V, καθώς και αρκετές quality of life αλλαγές. 

Πηγή: Rockstar Games

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88