ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έχουμε το πρώτο trailer από τη live-action σειρά Twisted Metal

Θέλει κανείς παγωτό;

Εδώ και μερικά χρόνια γνωρίζουμε για την ύπαρξη μίας σειράς Twisted Metal, που θα διαθέτει ως βασικό πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie, γνωστό από τις ταινίες της Marvel ως Falcon. Επιπλέον, ξέραμε πως η live-action σειρά του ιστορικού franchise θα προβληθεί μέσω του Peacock. Αυτό που δεν ήταν γνωστό μέχρι και τη σημερινή μέρα, ήταν το teaser trailer, με τη Sony επιτέλους να μας το παρουσιάζει.

{youtube}cYb_HFHJJHs{/youtube}

Μέσα σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα καταφέραμε να διακρίνουμε την έμφαση που έχει δοθεί στη μουσική -όπως συναντούσαμε και στα παιχνίδια- τα τροποποιημένα αυτοκίνητα που έχουν πάνω τους πυροβόλα όπλα, ενώ δεν έλειψε και η εμφάνιση του γνωστού βαν, Sweet Tooth.

Η Peacock έχει ανακοινώσει επίσης, πως η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλετε στις ΗΠΑ από τις 27 Ιουλίου. Τέλος, να θυμίσουμε πως υπάρχει και ένα φημολογούμενο reboot για το Twisted Metal, που σύμφωνα με πηγές αναπτύσσεται από ευρωπαϊκή ομάδα των PlayStation Studios.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88