ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο εκτενές trailer για το Pokémon Legends: Arceus

Νέα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Κατά την διάρκεια του Pokémon Presents event είχαμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ένα εκτενές trailer για το νέο Pokémon Legends: Arceus, ενώ μάθαμε επίσης αρκετές πληροφορίες για αυτό.

Το Pokémon Legends: Arceus θα διαδραματίζεται στην περιοχή Hisui, με την περιπέτεια σας να ξεκινάει στο Jubilife Village, στην προσπάθεια σας να γίνεται μέλος της ομάδας Galaxy Expedition. Το Jubilife Village αποτελεί την βάση σας στο παιχνίδι, όπου θα δέχεστε διάφορες αποστολές και εργασίες και θα προετοιμάζεστε για τις επερχόμενες περιπέτειες σας.

Η μεγάλη και σημαντικότερη ίσως διαφορά με τα υπόλοιπα Pokémon της σειράς, είναι πως αυτό θα έχει open-world δομή, με το κομμάτι της εξερεύνησης να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το τεράστιο Mount Coronet βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής Hisui, με τις τριγύρω περιοχές να έχουν το δικό τους οικοσύστημα. Επιπλέον, αλλάζει εντελώς ο τρόπος που αλληλεπιδράτε με τα Pokémon του περιβάλλοντος, καθώς όπως βλέπουμε και στο trailer μπορούν ακόμα και να σας επιτεθούν, ενώ επίσης θα διαθέτει νέο στυλ μάχης.

{youtube}ezrFGPRr_sc{/youtube}

Το Pokémon Legends: Arceus αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιανουαρίου του 2022 αποκλειστικά για Nintendo Switch.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88