ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο trailer για τα Pokémon Scarlet & Violet με νότες από Ed Sheeran

Με επίκεντρο τα tera raid battles.

Μία εβδομάδα έμεινε για την επίσημη κυκλοφορία των Pokemon Scarlet και Violet, με την Pokemon Company να δίνει στην δημοσιότητα το τελευταίο, όπως όλα δείχνουν trailer για τα επερχόμενα RPG παιχνίδια από την Game Freak. 

{youtube}ZWFiD5-hhFU{/youtube}

Με φόντο τον Ed Sheeran και το καινούριο του single με τίτλο Celestial, η εταιρία μας κάνει ένα ταξίδι στην Paldea Region, εκεί όπου το παιχνίδι διαδραματίζεται μέσω αρκετών τοπίων, pokemon αλλά και μαχών που θα συναντήσουμε σε αυτό το ταξίδι. Όλο βίντεο στην ουσία μία σύνοψη για τα όσα είχαμε δει στα προηγούμενα trailer, χωρίς κάποια ιδιαίτερη έκπληξη με κάποιες όμως πινελιές, όπως τα δυο αρχαία Pokemon -Great Tusk- και -Iron Treads-. 

Το trailer επικεντρώθηκε αρκετά στο κομμάτι των tera raid battles και συγκεκριμένα στα black crystal terra raid battles,τα όποια διαφέρουν από τα απλά terra raid, και είναι όπως φαίνεται πολύ πιο δυνατά από τα κανονικά crystals. Αυτές οι μάχες θα είναι διαθέσιμες μετά από συγκεκριμένα events, που θα συμβαίνουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα Pokemon Scarlet και Violet θα είναι διαθέσιμα για Nintendo Switch στις 18 Νοεμβρίου. 

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88