ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μυστήριο και αγωνία στο gameplay trailer του Sherlock Holmes: The Awakened

Σε άγνωστα νερά ο διάσημος ντεντέκτιβ.

Η Frogware έβγαλε στην δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer για το Sherlock Holmes: The Awakened, το οποίο κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας.

Ο διάσημος ντεντέκτιβ μυστηρίου καλείται να εξιχνιάσει μια υπόθεση εξαφάνισης ενός ανθρώπου. Σύντομα όμως θα διαπιστώσει πως υπάρχει κάτι πολύ μεγαλύτερο από μία εξαφάνιση, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με μία αίρεση, που λατρεύει τον Cthulhu και έχει ως σκοπό να εκπληρώσει μία αρχαία προφητεία.

{youtube}6Fg64CZkgNg{/youtube}

Στο trailer φαίνεται πως η ιστορία διαδραματίζεται σε ποικίλες χώρες και ηπείρους έχοντας δώσει μεγάλη έμφαση στο τοπίο, το οποίο όντας σκοτεινό θυμίζει περιγραφές του Lovecraft στα ομώνυμα βιβλία του. Επιπρόσθετα, φαίνεται πως ο παίχτης καλείται να συλλέξει γνώσεις όπως και άλλα διάφορα στοιχεία, ώστε να τα χρησιμοποιήσει στην επίλυση του μυστηρίου.

Μαζί του θα έχει βέβαια και τον συνεργάτη του, John Watson, που γρήγορα διαπιστώνουμε πως ο ρόλος του κάθε άλλο παρά διακοσμητικός δεν μπορεί να είναι, αφού φαίνεται ότι σε συγκεκριμένα σημεία ο χαρακτήρας είναι υπό τον έλεγχο του παίχτη. Μέσα στο trailer ακόμα παρουσιάζονται puzzle αλλά και εμπόδια, όπου ο πολυμήχανος ντεντέκτιβ πρέπει να χρησιμοποιήσει τη φαντασία αλλά και τις γνώσεις του για να τα επιλύσει.

Το Sherlock Holmes: The Awakened πρόκειται για remake του ομώνυμου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2007, και θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4, ενώ θα κυκλοφορήσει μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2023 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch.

Κλεάνθης Καραθάνος's Avatar

Κλεάνθης Καραθάνος

Ο άνθρωπος των story-driven games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88