ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το νέο παιχνίδι της σειράς The Dark Pictures μας ταξιδεύει στο σκοτεινό διάστημα

Ακόμα ένα horror sci-fi.

Το πρώτο trailer της συνέχειας του The Dark Pictures Anthology δόθηκε στη δημοσιότητα, με το παιχνίδι να ονομάζεται The Dark Pictures Anthology: Directive 8020.

Το νέο δημιούργημα της Supermassive Games διαδραματίζεται στο σκοτεινό και κρύο διάστημα, όπου μια ομάδα αστροναυτών είναι σε αποστολή για την εύρεση μιας νέας κατοικίας για το ανθρώπινο γένος. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνονται να παίρνουν μία πιο σκοτεινή τροπή, καθώς παρά τις αισιόδοξες αναφορές του καπετάνιου του πληρώματος, μερικά μέλη αυτού δεν ασπάζονται την ίδια αισιοδοξία, με την κατάσταση στο διαστημόπλοιο να βγαίνει σιγά-σιγά εκτός ελέγχου, με κανέναν να μην είναι ασφαλής.

{youtube}bfDBPCMgChI{/youtube}

Το The Dark Pictures Anthology: Directive 8020 δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, γνωρίζουμε όμως πως θα κυκλοφορήσει σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το πιο πρόσφατο παιχνίδι της The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me κυκλοφόρησε μόλις σήμερα.

 

Κλεάνθης Καραθάνος's Avatar

Κλεάνθης Καραθάνος

Ο άνθρωπος των story-driven games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88