ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αναζητώντας το δαχτυλίδι στο νέο trailer του The Lord of the Rings: Gollum

Μέσα στο 2023 η κυκλοφορία του.

Σίγουρα το The Lord of the Rings: Gollum ανήκει στην κατηγορία με τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια, που είναι καθοδόν για να κυκλοφορήσουν. Στο πιο πρόσφατο story trailer, βλέπουμε για ακόμα μία φορά πως η ιδιόμορφη λογική με την οποία αντιλαμβάνεται τον κόσμο ο πρωταγωνιστής μας έχει μεταφερθεί πιστά. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός τομέας συνεχίζει να μας γεμίζει με ερωτηματικά, ενώ ένα παιχνίδι που φέρει στον τίτλο του ένα τόσο μεγάλο όνομα, αυτόματα φορτώνεται και με ένα σωρό απαιτήσεις και προσδοκίες.

{youtube}bAoFO31YVF0{/youtube}

Στο παραπάνω trailer πέραν του Gollum, μπορούμε να διακρίνουμε και άλλους εμβληματικούς χαρακτήρες, ενώ μάθαμε πως ιστορία θα λαμβάνει χώρα παράλληλα με τα γεγονότα του The Fellowship of the Ring. Κύρια και βασική αποστολή; Μα φυσικά η συνεχής αναζήτηση του One Ring.

Το The Lord of the Rings: Gollum διαδέχθηκε το ένα delay μετά το άλλο, αφού αρχικά προοριζόταν να κυκλοφορήσει το 2021. Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε σχετικά με την κυκλοφορία του αναφέρεται στο τέλος του βίντεο, με αυτή να είναι για το 2023.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88