ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πρώτο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας Uncharted

Ο Spider-Man γίνεται Nathan Drake.

Χρειάστηκε αρκετός καιρός για να έρθει στη δημοσιότητα, παρόλα αυτά το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας Uncharted είναι γεγονός και δημοσιεύθηκε πια από τις PlayStation Productions και Sony Pictures. Σε αυτό βλέπουμε για πρώτη φορά τον Tom Holland να μεταμορφώνεται σε NathanD Drake, συμμετέχοντας σε σκηνές που αποτελούν throwbacks και references στα παιχνίδια του franchise. Χαρακτηριστικότερη εξ αυτών πρέπει να θεωρηθεί το action sequence του ίδιου, με την πτώση του από το τζετ που ίπταται πάνω από την έρημο, ένα από τα πιο ιστορικά set pieces του Uncharted 3: Drake`s Deception και του gaming γενικότερα.

{youtube}UZOnOfc83Q0{/youtube}

Υπάρχουν πολλές ακόμη σκηνές δράσης στο αποκαλυπτήριο trailer, ωστόσο εμείς θα εστιάσουμε και στην εμφάνιση χαρακτήρων όπως οι Sully και Chloe Frazer, των Mark Wahlberg και Sophia Ali αντίστοιχα. Ο πρώτος... δεν μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει σε πολλά τον αγαπητό Victor Sullivan των παιχνιδιών, εφόσον του λείπει το χαρακτηριστικό γρέζι ή το μουστάκι του. Η Ali από την άλλη δείχνει πως αποτελεί εύστοχη επιλογή, εφόσον όχι μόνο μοιάζει σε ένα βαθμό με τη πρωταγωνίστρια του Uncharted: The Lost Legacy, αλλά έχει και την ινδική καταγωγή που απαιτείται για το ρόλο.

Στο παραπάνω trailer αναφέρονται και άλλα ονόματα όπως αυτό του Sam Drake, ενώ γίνεται ξεκάθαρο πως βλέπουμε μία νεότερη εκδοχή του Nathan Drake, μάλλον στις αρχές του treasure hunting. Πολύ σημαντική λεπτομέρεια, στο τέλος της παρουσίασης βλέπουμε και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας που, μετά από ένα σωρό delays, τοποθετήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 2022.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88