ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλυπτικό το νέο trailer του Wo Long: Fallen Dynasty

Απίστευτοι μηχανισμοί μάχης, τεράστια θηρία και πολλά άλλα.

Ένα νέο τρέιλερ για το Wo Long: Fallen Dynasty είναι διαθέσιμο, παρουσιάζοντάς μας περιεχόμενο του παιχνιδιού καθώς και πληροφορίες για τα pre-orders. Το Wo Long: Fallen Dynasty είναι το νέο project από την Team Ninja, το ίδιο στούντιο που είναι υπεύθυνο για το Nioh και το Nioh 2 και τη σειρά παιχνιδιών μάχης Dead or Alive μεταξύ άλλων. Το Wo Long: Fallen Dynasty είναι ένα soulslike game και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Το Set in China, Wo Long: Fallen Dynasty παρουσιάζει μια σκοτεινή φανταστική εκδοχή της Ύστερης Δυναστείας των Χαν με τα Τρία Βασίλεια που μαστίζονται από δαίμονες. Οι παίκτες θα αγωνιστούν χρησιμοποιώντας σπαθιά και τεχνικές που βασίζονται στις κινεζικές πολεμικές τέχνες και θα αντιμετωπίσουν τους στρατιώτες του εχθρού και τα θανατηφόρα πλάσματα.

Το νέο τρέιλερ δείχνει συναρπαστικό με το καταπληκτικό του combat που συνοδεύεται με τη χρήση δορών, αξόνων και σπαθιών. Θυμίζει κάπως το Nioh, αν και το Nioh και το Wo Long: Fallen Dynasty έχουν διαφορές. Στο βίντεο εμφανίζονται παίκτες που αντιμετωπίζουν γιγαντιαία πλάσματα, όπως ένα κροκόδειλο και ένα είδος τερατόμορφου αγριογούρουνου, όπως επίσης και μάχες ανάμεσα στους χαρακτήρες.

{youtube}MHvMaUH-3TM{/youtube}

Επιπλέον, το βίντεο αποκάλυψε τα μπόνους για τα pre-orders. Οι παίκτες που θα αγοράσουν την φυσική ή ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού μέχρι τις 16 Μαρτίου, θα λάβουν την "Πανοπλία Baihu". Οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν την ψηφιακή έκδοση θα λάβουν το pre-order μπόνους "Zhuque Armor". Το τρέιλερ έδωσε επίσης λεπτομέρειες για το Digital Deluxe Edition και την έκδοση SteelBook του παιχνιδιού.

Τα Τρία Βασίλεια είναι μια ιστορική περίοδος στην Κίνα που απεικονίζεται αμέτρητες φορές στη ποπ κουλτούρα, αλλά το παιχνίδι μας τραβά ακόμα περισσότερο τη προσοχή με τη σκοτεινή ατμόσφαιρα που το περιβάλλει καθώς και τη φαινομενικά υψηλή δυσκολία του. Το τελευταίο χαρακτηριστικό ξεχωρίζει ιδιαίτερα μιας και είναι ένα εγγενές στοιχείο των soulslike παιχνιδιών και κάτι συνηθισμένο για τα παιχνίδια της Team Ninja. Για τους παίκτες που είναι οπαδοί τέτοιων παιχνιδιών και της Κινέζικης κουλτούρας, το Το Wo Long: Fallen Dynasty φαίνεται σαν μία πολύ καλή επιλογή.

Το Wo Long: Fallen Dynasty θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου του 2023 στο PC, PS4, PS5, Xbox One, και Xbox Series X|S.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88