ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τρεις νέες εκδόσεις των Xbox Series X|S κονσολών θα κυκλοφορήσουν φέτος

Αυξάνει τις επιλογές που προσφέρει στους καταναλωτές η Microsoft.

Και νέα και όχι μπορούν να χαρακτηριστούν τα προϊόντα που μας έδειξε η Sarah Bond στο Xbox Games Showcase, εφόσον πρόκεινται ουσιαστικά για παραλλαγές των ήδη υπαρχουσών Xbox κονσολών. Τη φετινή εορταστική περίοδο η Microsoft θα λανσάρει τρεις νέες εκδοχές των Xbox Series μοντέλων, όλα εκ των οποίων θα είναι digital only και με μεγαλύτερη χωριτικότητα.

Αρχικά έχουμε το Xbox Series S – 1TB χρώματος Robot White, που στην ουσία είναι η απλή μορφή του Xbox Series S με SSD αποθηκευτικό χώρο διπλάσιο από το κανονικό και θα κοστίζει 349.99€.

Συνεχίζουμε με το Xbox Series X – 1TB Digital Edition, που ξανά βασίζεται στη βασική μορφή του Xbox Series X, όμως υπολείπεται της blu-ray υποδοχής, είναι δηλαδή all-digital σαν το Xbox Series S. Αυτό θα κοστολογείται στα 499.99€.

Η μοναδική ολοκαίνουρια περίπτωση μεταξύ των τριών είναι αυτή του Xbox Series X – 2TB Galaxy Black Special Edition. Αυτό διότι και παρουσιάζει διαφορετικό design, με αυτή την διαστημική, πουά εμφάνιση σε μαύρο-πράσινο, όπως και θα κουβαλά SSD 2TB, αφήνοντας αρκετό χώρα για ταυτοχρόνως εγκατεστημένα games. Και αυτό θα λειτουργεί μόνο με ψηφιακά αντίτυπα και θα κοστίζει 649.99€.

Τα pre-orders για όλα τα παραπάνω θα ανοίξουν σύντομα και θα κυκλοφορήσουν προς το τέλος της χρονιάς.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.