ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το Tunche και ένα ακόμη game

Ακόμα δύο "Epic δωράκια!

Χωρίς DLC αυτή τη φορά, αλλά με δύο κανονικότατα games, επιστρέφουμε στη διπλή διανομή ψηφιακών παιχνιδιών από το Epic Games Store. Η πλατφόρμα αγορών της ομώνυμης εταιρείας εξακολουθεί να μας κακομαθαίνει, ακόμα και μέσα από τα indie games που επιλέγει να μας μοιράσει, εφόσον και αυτά είναι πολλές φορές ένα κι ένα. 

Από σήμερα και για το επόμενο εφταήμερο μπορείτε να εντάξετε στη συλλογή σας το Tunche, το side-scrolling action game της Leap Game Studios με roguelike στοιχεία. Παίξτε με τη Rumi και αντιμετωπίστε τα μοχθηρά πλάσματα που έχουν βρει στέκι στη ζούγκλα και φέρτε τα δάση του Αμαζονίου ξανά σε κατάσταση ειρήνης. Έχει πολύ γούτσου-γούτσου αισθητική, όμορφα χρώματα και πολύ ωραίο ρυθμό. Το παιχνίδι είναι playable και σε co-op, οπότε μπορείτε να παροτρύνετε και κάποιον φίλο σας να το κατεβάσει και αυτός/η δωρεάν και να το απολαύσετε παρέα. 

{youtube}HbzLDm_be_o{/youtube}

Τι είναι καλύτερο από το να πάρετε τσάμπα το Tunche; Φυσικά, το να πάρετε το Tunche και άλλο ένα game χωρίς κόστος. Το The Silent Age είναι το δεύτερο δωρεάν game της εβδομάδας που διανύουμε και είναι σαφώς πιο ιδιαίτερο. Εν γένει, έχουμε ένα μυστηριώδες point-and-click adventure, με πρωταγωνιστή τον Joe, έναν επιστάτη που αναγκάζεται να προστατέψει την ανθρωπότητα από τον αφανισμό της. Διακρίνεται για το βαθύ του narrative, όσο σουρεάλ και αν ακούγεται η περίληψή του, για τα puzzles του και τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του.

{youtube}bl18FYyztBA{/youtube}

Αμφότερα είναι από τώρα διαθέσιμα προς εξαργύρωση για PC, μέσω Epic Games Store, και θα συνεχίσουν να είναι μέχρι το απόγευμα της επόμενης Πέμπτης 6 Απριλίου.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Tunche.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το The Silent Age.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88