ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μεγάλες διασημότητες στο νέο TV spot του God of War Ragnarök

Της διαφήμισης ηγείται ο Ben Stiller.

Μπορεί το marketing του God of War Ragnarök να άργησε πολύ να πάρει μπρος, αλλά έχουμε φτάσει 7 ημέρες μακριά από το επίσημο launch και η Sony το διαφημίζει πια με κάθε τρόπο. Κυριολεκτικά, με κάθε τρόπο. Αυτή τη φορά έχουμε ένα live action διαφημιστικό σποτάκι, στο οποίο ο ηθοποιός Ben Stiller έχει συγκεντρώσει έτερους celebrities, όπως οι John Travolta και LeBron James, σε κάτι σαν γκρουπάκι υποστήριξης γονέων-παιδιών. Στόχος του, η συσχέτιση των σχέσεων τους με την αντισυμβατική σχέση των Kratos και Atreus. Η συζήτησή τους είναι αρκετά κωμική, ενώ οι αναφορές στο God of War είναι πολυάριθμες.

{youtube}tQH0YK1rGVc{/youtube}

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός το ότι ο Stiller είναι ντυμένος και μακιγιαρισμένος ώστε να μοιάζει στον Έλληνα θεό, όπως και το γεγονός το ότι η συζήτηση λαμβάνει χώρα σε ένα άνετο σαλόνι στολισμένο με πίνακα-εξώφυλλο του God of War Ragnarök. Αν δεν σας πείσει αυτό να κάνετε pre-order το παιχνίδι, δεν ξέρουμε τι θα το καταφέρει.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88