ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Ubisoft ετοιμάζει 4 ακόμη Assassin`s Creed παιχνίδια

Πληροφορίες για όλα τους από τον Tom Henderson.

Άπαξ και επιβεβαιωθεί το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tom Henderson στην ιστοσελίδα του, Insider Gaming, θα σημαίνει πως η Ubisoft έχει 9 Assassin`s Creed games υπό ανάπτυξη αυτή την περίοδο. Φυσικά, όλα τους βρίσκονται σε διαφορετική φάση του development, με το Mirage να βρίσκεται πιο κοντά από όλα και άλλα να είναι ακόμα σε concept και prototype στάδια. Η αξιοπιστία, όμως, του εν λόγω δημοσιογράφου μας κάνει να πιστεύουμε πως η Ubisoft έχει πάει πράγματι "all-in" στο υπερβολικά κερδοφόρο αυτό franchise. 

Η αρχή αυτής της αποκλειστικής στήλης απαριθμεί όλα τα Assassin`s Creed games που γνωρίζουμε ή έστω ψιλο-γνωρίζουμε ή έχουν διαρρεύσει. Τα αδιαμφησβήτητα της λίστας είναι τα επερχόμενα Assassin`s Creed Mirage, Codename Jade, Codename Red και Codename Hexe, όλα εκ των οποίων παρουσιάστηκαν στο επετειακό livestream του περασμένου Σεπτέμβρη. Παράλληλα, ο ίδιος μας έχει μιλήσει για το Assassin`s Creed Codename Nexus, ένα VR game στο σύμπαν της αδελφότητας, διαρροή στην οποία κάνει double down, εφόσον υποστηρίζει πως υπάρχει και sequel για το συγκεκριμένο ήδη υπό εξέταση και προ-σχεδιασμό. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα δούμε το Nexus στο επόμενο Ubisoft Forward που, κατά πάσα πιθανότητα, θα λάβει χώρα στην E3. Τώρα που το PS VR2 έχει κυκλοφορήσει κανονικότατα η σχετική φήμη φαντάζει ακόμα πιο υπαρκτή. 

Σας τάξαμε όμως εννιά (9) projects στην εισαγωγή και αυτό οφείλεται στην ανάλυση τριών ακόμη, εντελώς άγνωστων προς το κοινό, Assassin`s Creed παιχνιδιών που φέρεται να αναπτύσσονται σε πρώιμα στάδια. Ας τα δούμε ένα-ένα, πάντα με βάση τα όσα μεταφέρει ο Tom Henderson:

- Το `Project Nebula` είναι το videogame που ετοιμάζεται από την Ubisoft Sofia, γνωστή για τη δουλειά της στην υποστήριξη των Assassin`s Creed III: Liberation και AC Rogue. Το συγκεκριμένο φαίνεται πως θα έχει τρία settings που έχουν ακουστεί πολύ στο παρελθόν και είναι αυτά της Ινδίας, των Αζτέκων και στη Μεσόγειο

- Το `Project Raid` έρχεται από τη Ubisoft Chengdu, την οποία θυμάμαι προσωπικά από το Rabbids Party of Legends. Στο στοιχείο της, ετοιμάζει - apparently - ένα free-to-play co-op τεσσάρων παικτών στο AC σύμπαν, με PvE πυρήνα και συμμετοχή ασσασίνων από κάθε παιχνίδι της σειράς.

- Το `Project Echoes` είναι η ιδέα της Ubisoft Annecy, ομάδας που έχει προσφέρει το ταλέντο της σε multiplayer κομμάτια για τα AC και Splinter Cell, όπως και στην από κοινού ανάπτυξη του Tom Clancy`s The Division 2, παρέα με την Massive Entertaiment. Για το συγκεκριμένο δεν μας έδωσε πολλά ο Henderson, πέραν του ότι αποτελεί καθαρόαιμο multiplayer παιχνίδι που σκοπεύει να αξιοποιήσει την τεχνολογία Ubisoft Scalar.

Το ποια από αυτά θα αποδειχθούν μεγαλοσκελή projects εντός του AAA πεδίου ή μικρότερες απόπειρες βρίσκεται ακόμη στον αέρα, ο Henderson όμως αναφέρει πως η Ubisoft επιθυμεί να επιστρέψει στις ετήσιες AC κυκλοφορίες, μοτίβο που διακόπηκε μετά την έλευση του Assassin`s Creed Odyssey.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88