ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Ubisoft ετοιμάζει Assassin`s Creed με live-service μορφή

Στα πρότυπα των Fortnite και GTA Online.

Ένα άκρως ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Jason Schreier ήρθε στην επιφάνεια, αναφερόμενο στη σειρά Assassin`s Creed. Σύμφωνα με τις αδιαμφησβήτητες πηγές του ίδιου η Ubisoft, και συγκεκριμένα τα καναδέζικα στούντιο της σε Μοντρεάλ και Κεμπέκ, ετοιμάζει ένα live-service τίτλο-πλατφόρμα γύρω από το Assassin`s Creed franchise. 

Ο ίδιος δεν γνώριζε πολλά όσον αφορά στο περιεχόμενό του, ωστόσο μας διαβεβαίωσε πως θα είναι μία συνεχώς εξελίξιμη διαδικασία, βάσει της οποίας το παιχνίδι θα εναλλάσσει τα settings του, το περιεχόμενό του, τη δομή του ενδεχομένως, ακριβώς όπως συμβαίνει και στα δημοφιλέστερα online games τύπου Fortnite ή και GTA Online, έχοντας ανάλογες φιλοδοξίες με αυτές των Epic Games και Rockstar αντίστοιχα.

Η κωδική ονομασία αυτού το project είναι "Infinity" και σύμφωνα πάλι με τον Schreier δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το 2024, εφόσον χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά από τους developers. Θα είναι η πρώτη φυσικά απόπειρα εφαρμογής ενός τόσο online adaptation των Assassin`s Creed και τώρα που διέρρευσε ενδεχομένως να αρχίσουμε να μαθαίνουμε περισσότερα.

UPDATE: Η Ubisoft επιβεβαιώνει την ύπαρξή του και μας εξηγεί σφαιρικά τις βλέψεις της γύρω από αυτό. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: Bloomberg

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88