ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποχώρησε και η Ubisoft από τη φετινή E3

Press F to pay respects for E3…

Τα μπρος πίσω έκανε η Ubisoft όσον αφορά τη συμμετοχή της στη φετινή E3, καθώς μόλις ένα μήνα μετά τη δήλωση της ότι θα παρευρεθεί στην εκδήλωση, η γαλλική εταιρεία εν τέλει άλλαξε την απόφαση της. Αντ’ αυτού, όπως αναφέρει στο statement που έστειλε και μεταδίδει το VGC, θα πραγματοποιήσει το δικό της Ubisoft Forward Live σόου στις 12 Ιουνίου.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει: «Η E3 έχει δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές σε όλη τη βιομηχανία όλα αυτά τα χρόνια. Αν και αρχικά σκοπεύαμε να έχουμε επίσημη παρουσία στην E3, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε διαφορετική κατεύθυνση και να πραγματοποιήσουμε ένα Ubisoft Forward Live σόου στις 12 Ιουνίου στο Λος Άντζελες. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες με τους παίκτες πολύ σύντομα.»

Κλείνοντας το άρθρο, να υπενθυμίσουμε ότι Nintendo, Xbox και PlayStation δεν πρόκειται να παρευρεθούν ούτε αυτές στη φετινή E3, που μετά από τέσσερα χρόνια θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία. Η μεν Sony τα έχει σπάσει χρόνια τώρα με τη διοργάνωση, η δε «πράσινη» εταιρεία είναι αρκετά πιθανό να έχει το δικό της σόου εκείνες τις μέρες.

Αν και η νέα διοργανώτρια εταιρεία ReedPop δήλωσε τον προηγούμενο μήνα ότι μεγάλες Tripe-A και indie εταιρείες θα δώσουν το παρόν, μένουμε πλέον να αναρωτιόμαστε ποιες θα είναι εν τέλει αυτές τώρα που μία-μία φαίνεται να αποχωρούν. Όπως και να έχει, η E3 αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου.

Πηγή: VGC

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88