ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Άκυρο" της Ubisoft σε πολυπόθητο feature του Assassin`s Creed Valhalla

Περιορισμός του replayability.

Σε απογοήτευση οδήγησε η Ubisoft όσους ήλπιζαν σε ένα New Game+ mode για το Assassin`s Creed Valhalla, εφόσον επιβεβαιώθηκε ότι το επερχόμενο και τελευταίο patch του παιχνιδιού δεν θα περιλαμβάνει αυτή την επιλογή. Υπήρχε αρκετός κόσμος που ζητούσε να κάτι τέτοιο, ώστε να μπορούν όλοι να ξεκινήσουν το παιχνίδι εκ νέου κρατώντας όλα όσα έχουν συλλέξει στο περασμένο τους playthrough, ωστόσο η Ubisoft αναγνώρισε πως μάλλον θα τους δυσαρεστήσει.

Ιδού και η εξήγηση:

"Το Assassin`s Creed Valhalla έχει χτιστεί ως μία μοναδική AC εμπειρία, μία που είναι πολύ διαφορετική από τους προκατόχους της στη δομή της, προσφέροντας στους παίκτες νέους τρόπους για να αλληλεπιδράσουν με τον κόσμο και τους χαρακτήρες του. Όταν εξετάσαμε την εφαρμογή του New Game+ συνειδητοποιήσαμε ότι το βάθος του παιχνιδιού μας έδωσε περιορισμένες επιλογές στο να κάνουμε το replayability μοναδικό και rewarding. Καταλαβαίνουμε πως αυτά τα νέα ίσως φέρουν απογοήτευση, παρ` όλα αυτά ελπίζουμε πως το νέο περιεχόμενο που κυκλοφόρησε τους περασμένους μήνες, συμπεριλαμβανομένων νέων εμπειριών όπως το Forgottern Saga, θα παρέχει μία ενθουσιαστική και challenging εμπειρία για αυτούς που αναζητούν περισσότερο replayable content."

Το μεγάλο τελευταίο update καταφθάνει στις 6 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε, τσεκάρετε το αναλυτικό μας review για το φιλόδοξο expansion του παιχνιδιού, του Dawn of Ragnarök.

Πηγή: Eurogamer

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88