ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ubisoft: Ακύρωση τριών games και νέα αναβολή του Skull and Bones

Αλλάζει το σχέδιο του 2023.

Σε ακόμα μία ενδιαφέρουσα κίνηση προχώρησε η Ubisoft ακυρώνοντας τρία παιχνίδια, τα οποία δεν είχαν ανακοινωθεί ανεβάζοντας το σύνολο των ακυρωμένων παιχνιδιών στα επτά μέσα στο τελευταίο εξάμηνο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο παραπάνω tweet από ρεπόρτερ του Axios Gaming, η γαλλική εταιρεία προχώρησε σε αυτή την απόφαση λόγω της μειωμένης κίνησης στις πωλήσεις, σε μία προσπάθεια να μειώσει τα κόστη της στο ύψος των 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Ubisoft δικαιολόγησε την παραπάνω κίνηση αναφερόμενη στη μετακίνηση πόρων από λιγότερα βασικά assets και στη φυσιολογική απομάκρυνση εργαζομένων, όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις συνταξιοδότησης. Προσωπικά θεωρώ αυτή της τη στρατηγική τουλάχιστον παράξενη καθώς ορισμένους μήνες πριν η Tencent επένδυσε 300 εκατομμύρια δολάρια πάνω της, με αποτέλεσμα την πτώση της μετοχής 17% και την ανησυχία για άμεση εξαγορά, κάμποσο διάστημα μετά τη φήμη ότι η εταιρεία είναι ανοιχτή σε τέτοιο ενδεχόμενο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κράμα των πληροφοριών είναι αρκετά δισεπίλυτο. Στα θετικά, ακούγεται πως μάλλον το Ubisoft+ θα καταφθάσει στο Xbox, αλλά υπάρχουν και τέτοιες αρνητικές περιπτώσεις, όπως τα πολυάριθμα  leaks, αλλά και τα άνωθεν ακυρωμένα παιχνίδια, δημιουργώντας μου απορία για το αν έχουν επηρεαστεί τίτλοι όπως το Tom Clancy`s The Division 3.

Να κλείσουμε λέγοντας πως, μέσα σε όλα αυτά, φαίνεται ότι το Skull and Bones θα αναβληθεί για έκτη φορά, με περίοδο κυκλοφορίας πια στις αρχές του οικονομικού έτους 2023 (από Απρίλη και ύστερα δηλαδή), αλλά και ότι θα ανακοινωθεί μέσα στην χρονιά ένα καινούργιο μεγάλο project, το οποίο δεν ακυρώθηκε.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88