ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιστροφές χρημάτων από την Ubisoft για το remake του Prince of Persia

Δύσκολα τα πράγματα πρίγκιπα..

Σε ένα ενημερωτικό blog post της η Ubisoft μας έδωσε σύντομο update για το development του Prince of Persia: The Sands of Time Remake, ισχυριζόμενη πως το παιχνίδι δεν έχει ακυρωθεί, ίσα-ίσα που η ανάπτυξή του συνεχίζεται με αξιώσεις στην Ubisoft Montreal. Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι πως, παρά το όλο ξεκαθάρισμα, προσφέρει πλέον την επιλογή σε όσους έχουν κάνει pre-order το παιχνίδι να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Μην με παρεξηγείτε, πολύ καλά κάνουν, εφόσον το παιχνίδι δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας και υπάρχει κόσμος που έχει επενδύσει σε αυτό, αλλά σαν κίνηση δείχνει πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο μας παρουσιάζεται. 

Υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι έχει πάρει επ` αορίστου αναβολή, εφόσον ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021 και πλέον φαντάζει αβέβαιο ακόμα και για το 2023. Η ανάπτυξή του έχει αλλάξει χέρια, εφόσον πέρασε στην ομάδα που μας χάρισε το original αριστούργημα του 2003 και, από ό,τι ακούγεται, έχει αλλάξει και μηχανή γραφικών. Εδώ και πολλά Ubisoft Forward δεν έχουμε ακούσει τίποτα για αυτό και ίσως αργήσουμε πολύ ακόμα, εφόσον ενδέχεται να έχουμε ριζική επαναδημιουργία του remake, κάνοντας το meme που ήθελε το remake να δέχεται remake πραγματικότητα.

Όντας τεράστιος fan της αυθεντικής κυκλοφορίας, εκτιμώ το ότι η Ubisoft δείχνει να το πήρε πιο σοβαρά και να του δείχνει τον κατάλληλο χρόνο, αλλά όλα τα δεδομένα δείχνουν ένα.. development hell. Ας ελπίσουμε πως το σίριαλ της κυκλοφορίας του θα έχει αίσιο τέλος, διότι μιλάμε για έναν τίτλο που πολύς κόσμος λάτρεψε στα early 00s`.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88