ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Συμμαχία των Ubisoft και Riot απέναντι στη τοξικότητα των online games

Στόχος τους ένα καθαρότερο gaming community.

Με την τοξικότητα στα game chats των online παιχνιδιών να βρίσκεται στα ύψη, η Ubisoft και η Riot αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να βελτιωθεί η κατάσταση στο μέλλον.

Από κοινού ανακοίνωσαν αυτή τη συνεργασία στην ηλεκτρονική σελίδα της Riot λέγοντας:

"To Zero Harm in Comms στοχεύει στη δημιουργία μιας κοινής βάσης πληροφοριών και οικοσυστήματος αναγνώρισης, που συγκεντρώνει δεδομένα εντός του παιχνιδιού, τα οποία θα εκπαιδεύσουν καλύτερα τα εργαλεία προληπτικής προστασίας και θα λειτουργούν με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης για τον εντοπισμό και τον μετριασμό κάθε ανάρμοστης συμπεριφοράς."

"Αυτές οι ανάρμοστες συμπεριφορές των παικτών είναι ένα θέμα που το παίρνουμε πολύ σοβαρά, αλλά είναι επίσης ένα θέμα που είναι πολύ δύσκολο να επιλυθεί", δήλωσε ο Yves Jacquer, εκτελεστικός διευθυντής της Ubisoft La Forge."Μέσα από αυτήν την τεχνολογική συνεργασία με την Riot Games, διερευνούμε πώς να αποτρέψουμε καλύτερα την εντός παιχνιδιού τοξικότητα ως σχεδιαστές αυτών των περιβαλλόντων με μία άμεση σύνδεση με τις κοινότητές μας."

Ο Wesley Kerr, ο επικεφαλής των τεχνολογικών ερευνών του Riot, σχολίασε επίσης: "Η τοξική συμπεριφορά δεν είναι ένα πρόβλημα που περιορίζεται αποκλειστικά στα παιχνίδια - κάθε εταιρεία που έχει μια διαδικτυακή κοινωνική πλατφόρμα εργάζεται για να αντιμετωπίσει αυτόν τον απαιτητικό χώρο. Γι` αυτό δεσμευόμαστε να δουλέψουμε με εταιρείες του κλάδου, όπως η Ubisoft, που πιστεύουν στη δημιουργία ασφαλών κοινοτήτων και στην προώθηση ευχάριστων εμπειριών σε online χώρους."

Οι Ubisoft και Riot σκοπεύουν να μοιραστούν τα αποτελέσματα της αρχικής φάσης της έρευνας με ολόκληρη τη gaming βιομηχανία το επόμενο έτος.

 

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88