ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Ubisoft κλείνει τους online servers σε 15 games της

Δεν θα επιτρέπεται ούτε η πρόσβαση στα DLCs.

Από πρώτη Σεπτεμβρίου η Ubisoft θα απενεργοποιήσει τους servers 15 παλαιότερων παιχνιδιών της, ενώ δεν θα επιτρέπει ούτε την πρόσβαση στα DLCs τους. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι πολλών παλιών παιχνιδιών της γαλλικής εταιρείας, δεν θα μπορούν να παίξουν multiplayer σε παιχνίδια όπως τα: Assassin’s Creed, Far Cry 3, Splinter Cell: Blacklist, Driver San Francisco και Prince of Persia: The Forgotten Sands.

Η Ubisoft ισχυρίζεται πως το κλείσιμο των διαδικτυακών υπηρεσιών για ορισμένα παλαιότερα παιχνίδια, θα της επιτρέψει να επικεντρώσει τους πόρους της στην παροχή εξαιρετικών εμπειριών, για τους παίκτες που παίζουν νεότερους ή πιο δημοφιλής τίτλους.

Τα units αλλά και τα challenges για τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα απενεργοποιηθούν, με αυτό να σημαίνει πως οι παίκτες δεν θα μπορούν πλέον να συλλέξουν units και να τα χρησιμοποιήσουν στο Ubisoft Connect.

Αυτός είναι ο δεύτερος γύρος παιχνιδιών που κλείνουν οι servers τους, καθώς η Ubisoft τον Απρίλιο απενεργοποίησε το multiplayer από μία μεγάλη λίστα παιχνιδιών, όπως τα Avatar, Rainbow Six Vegas και Rainbow Six Vegas 2.

Παρακάτω θα βρείτε την αναλυτική λίστα με τα παιχνίδια που από πρώτη Σεπτεμβρίου θα απενεργοποιηθούν οι servers τους.

- Anno 2070
- Assassin’s Creed II
- Assassin’s Creed 3
- Assassin’s Creed Brotherhood
- Assassin’s Creed Liberation HD
- Assassin’s Creed Revelations
- Driver San Francisco
- Far Cry 3
- Ghost Recon Future Soldier
- Prince of Persia: The Forgotten Sands
- Rayman Legends
- Silent Hunter 5
- Space Junkies
- Splinter Cell: Blacklist
- ZombiU

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88