ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Ubisoft ακύρωσε τα Splinter Cell VR και Ghost Recon Frontline

Καθώς και δύο ακόμα projects.

Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης περί οικονομικών, η εταιρεία ανέφερε πως τα Ghost Recon Frontline και Splinter Cell VR, καθώς και δύο ακόμα άγνωστα projects, έχουν ακυρωθεί εξαιτίας του μεταβαλλόμενου οικονομικού περιβάλλοντος.

Το Splinter Cell VR αναπτυσσόταν από τη Red Storm Studio της Ubisoft, με υποστήριξη από την Reflections, ενώ το Ghost Recon Frontline είχε αναλάβει η Ubisoft Bucharest.Το ακυρωμένο Ghost Recon ήταν ένα Βattle Royale στο οποίο ομάδες τεσσάρων παικτών θα αντιμετώπιζαν η μία την άλλη σε τεράστιους χάρτες, με περισσότερους από 100 παίκτες σε κάθε match.

{youtube}rPoo_7SgyhU{/youtube}

Το κοινό δεν υποδέχθηκε θετικά το trailer που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, το οποίο έδειχνε τους παίκτες να συλλέγουν loot και να ολοκληρώνουν αποστολές. Τα πιο δημοφιλή σχόλια στο βίντεο αυτό είναι ενδεικτικά μιας συλλογικής αίσθησης του fanbase, πως η Ubisoft «αγνοεί» τις επιθυμίες του με την κατεύθυνσή της.

Λίγα ήταν γνωστά για το Splinter Cell VR πέρα ​​από μια σύντομη δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου Yves Guillemot: «Στο Splinter Cell θα υπάρχουν κάποιες νέες εμπειρίες, αλλά περισσότερες σε διαφορετικές συσκευές, επομένως σήμερα εργαζόμαστε λίγο, [ή μάλλον] πολύ, στην επωνυμία για να επιστρέψει κάποια στιγμή», είπε.

Το παιχνίδι σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Meta και προοριζόταν αποκλειστικά για το headset της.

Πηγή: Videogames Chronicle

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88