ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ubisoft: Το XDefiant ξεπέρασε τους 11 εκατομμύρια παίκτες

Μέσα σε περίπου ενάμιση μήνα.

Σε μία αναλυτική συνέντευξη προχώρησε ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, ο οποίος μίλησε για πολλαπλά remakes του δημοφιλούς franchise Assassin’s Creed που ετοιμάζονται, ενώ ανακοίνωσε και σχολίασε τον αριθμό των παικτών που έπαιξαν τον πρόσφατο free-to-play της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, το XDefiant κατάφερε να ξεπεράσει το ορόσημο των 11 εκατομμύρια παικτών από τότε που κυκλοφόρησε, όντας ακόμα στο pre-season. Ο Guillemot εξέφρασε τη χαρά αλλά και την αισιοδοξία του αναφορικά με το XDefiant λέγοντας τα εξής:

«Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμη να κάνουμε, αλλά μπόρεσε να προσελκύσει 11 εκατομμύρια παίκτες σε μικρό χρονικό διάστημα. Και αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί με όλη τη δουλειά που κάνει η ομάδα για να διασφαλίσει ότι η πρώτη σεζόν θα προσθέσει πολλά στην υπάρχουσα εμπειρία.»

Ακριβώς ένα μήνα πριν είχαμε μεταφέρει την είδηση πως το νέο FPS της Ubisoft είχε συγκεντρώσει σχεδόν 8 εκατομμύρια παίκτες, μία εβδομάδα μόλις μετά το release του. Επιπλέον, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το XDefiant έγινε το πρώτο παιχνίδι της Ubisoft που ξεπέρασε τους 1 εκατομμύρια παίκτες μέσα σε μόλις δυόμιση ώρες. Μένει να δούμε αν όντως το παιχνίδι μπορεί να γράψει και άλλα εντυπωσιακά ρεκόρ, με την πρώτη σεζόν να ξεκινάει στις 2 Ιουλίου.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.