ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

UFL: Διαθέσιμο σε open beta δοκιμή το ποδοσφαιράκι

Παίξτε όσο προλάβετε αυτό το Σ/Κ!

Έτοιμος να δείξει τα δόντια του δείχνει ο νέος free-to-play ανταγωνιστής των ΕΑ Sports FC και eFootball. Οι Strikerz Inc, δημιουργοί του ολοκαίνουριου εξομοιωτή ποδοσφαίρου, αυτό το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα το διάστημα 7-9 Ιουνίου θα τρέξουν μια Open Beta του παιχνιδιού, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους λάτρεις της ασπρόμαυρης θεάς και κατόχους PS5 και Xbox Series X|S, να δοκιμάσουν λίγη από την νέα ατμόσφαιρα του UFL.

Μέσα σε αυτή τη χρονική περίοδο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα για πρώτη φορά να ανταγωνιστούν άλλους παίκτες από όλον τον κόσμο μέσα από online πρωταθληματάκια. Η δημιουργός εταιρία ζήτησε από το κοινό να συμμετέχει ενεργά σε αυτό το ‘’stress test’’, έτσι ώστε να επικοινωνηθούν τυχόν ατέλειες, bugs και γενικότερα θεματάκια που υπάρχει περίπτωση να συναντήσουν κατά τη διάρκεια.  

Φάτσα φόρα φιγουράρει, όπως θα παρατηρήσατε και εσείς, ο θρύλος του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo, ο οποίος πρωταγωνιστεί τόσο εντός όσο και εκτός χορταριού. Η συνεισφορά του εκτός από διαφημιστική είναι και χρηματική παρακαλώ πολύ, αφού ο CR7 έχει τοποθετήσει στους λογαριασμούς της εταιρίας 40 ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια αφιερωμένα όλα πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού!

Οι χρήστες PlayStation 5 μπορούν να δοκιμάσουν την Open Beta του UFL πατώντας εδώ. Ενώ όσοι θα το τεστάρουν μέσω του Xbox Series X|S, πατώντας εδώ.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.