ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

UK Charts: Το F1 2021 εκθρονίζει το Skyward Sword

Ανεβαίνουν ξανά τα PS5 games.

Όσο μεγάλη βαρύτητα και αν έχει το όνομα της σειράς The Legend of Zelda, το Skyward Sword HD δεν άντεξε και δεύτερη εβδομάδα στην κορυφή των πωλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και αναπόφευκτα παραχώρησε τη θέση του στο F1 2021. Η Codemasters επωφελήθηκε από την εξαγορά της EA σε θέμα marketing και βρέθηκε στην κορυφή την εβδομάδα της κυκλοφορίας του, έχοντας φυσικά και το αβαντάζ της multiplatform διανομής. 

Κάτι που αξίζει να σχολιάσουμε από την τελευταία 10άδα είναι η επάνοδος των PS5 games και συγκεκριμένα των Ratchet & Clank: Rift Apart και Marvel`s Spider-Man: Miles Morales. Οι παραλαβές νέων κονσολών φαίνεται πως boostαραν εκ νέου τις πωλήσεις των παιχνιδιών, εφόσον το πρώτο βρισκόταν μόλις στη 10η θέση την περασμένη εβδομάδα και φαινόταν πως θα βγει εκτός, αντιθέτως όμως πήρε το "χάλκινο" της λίστας. Ο Miles από την άλλη είχε ξεχαστεί, αλλά επανήλθε, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν φυσικά και σταθερές παρουσίες όπως FIFA 21 και Grand Theft Auto V.

Αναλυτικά η λίστα με τα κορυφαία σε πωλήσεις games του Ηνωμένου Βασιλείου την περασμένη εβδομάδα:

1) F1 2021
2) The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
3) Ratchet & Clank: Rift Apart
4) FIFA 21
5) Mario Kart 8: Deluxe
6) Marvel`s Spider-Man: Miles Morales
7) Animal Crossing: New Horizons
8) Minecraft (Switch)
9) Grand Theft Auto V
10) Super Mario 3D World + Bowser`s Fury

Πηγή: GamesIndustry.biz

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88