ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

UK Charts: Πρωτιά για το Mario Golf: Super Rush

Στην τρίτη θέση το Ratchet & Clank: Rift Apart.

Στην κορυφή των βρετανικών retail charts κατάφερε να βρεθεί ο συμπαθής υδραυλικός της Nintendo, με το νέο Mario Golf: Super Rush, ρίχνοντας το Ratchet & Clank: Rift Apart στην τρίτη θέση της λίστας. Ανάμεσα τους βρίσκεται το FIFA 21 της EA, που από ότι φαίνεται ευνοήθηκε αρκετά από την ύπαρξη του Euro 2021, καθώς η όρεξη για ποδόσφαιρο μεγάλωσε.

Τέταρτη και πέμπτη θέση έχουν καταλάβει το Mario Kart 8: Deluxe και το Animal Crossing: New Horizons αντίστοιχα, με την Nintendo να έχει ακόμα 3 παιχνίδια στην δεκάδα για το Switch, κάτι που σημαίνει πως τα 6 από τα 10 παιχνίδια είναι δικά της.

Στην όγδοη θέση έκανε ντεμπούτο το Scarlet Nexus της Bandai Namco, με το 58% των πωλήσεων του να αφορούν την έκδοση του PS5, το 21% την PS4 έκδοση, ενώ το υπόλοιπο 20% αφορά την έκδοση των Xbox κονσολών. Ένα ακόμα παιχνίδι που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, αλλά για λίγο δεν κατάφερε να βρεθεί μέσα στην δεκάδα είναι το Olympic Games Tokyo 2020, που το βρίσκουμε στη εντέκατη θέση.

Αναλυτικά η λίστα με τα κορυφαία σε πωλήσεις games του Ηνωμένου Βασιλείου την περασμένη εβδομάδα:

1) Mario Golf: Super Rush

2) FIFA 21

3) Ratchet & Clank: Rift Apart

4) Mario Kart 8: Deluxe

5) Animal Crossing: New Horizons

6) Assassin’s Creed: Valhalla

7) Minecraft (Switch)

8) Scarlet Nexus

9) Ring Fit Adventure

10) Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88