ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

UK Charts: "Τρένο" το PS5 με σημαιοφόρο το Ghost of Tsushima

Άνετα πρώτο το Director`s Cut.

Το απόθεμα των κονσολών PS5 και η επανακυκλοφορία του Ghost of Tsushima ύψωσαν ξανά τις πωλήσεις του PlayStation brand στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός το ότι το Ghost of Tsushima Director`s Cut δεν πτοήθηκε από τα κακώς κείμενα περί ακριβού upgrade, εφόσον ήταν στην κορυφή της λίστας πωλήσεων της περασμένης εβδομάδας. Το εντυπωσιακό είναι πως πήρε από το χεράκι και ακόμα δύο PlayStation exclusives και συγκεκριμένα τα Ratchet & Clank: Rift Apart και Spider-Man: Miles Morales, ανεβάζοντάς τα στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Ακριβώς από κάτω τους, στις θέσεις 4-6 βρέθηκε η πρώτη τριάδα της περασμένης εβδομάδας, με τα Mario Kart 8, Minecraft και -φυσικά- το Grand Theft Auto V. Η υπόλοιπη δεκάδα συμπληρώθηκε από τους γνωστούς τίτλους fillers. Δείτε αναλυτικά το Top 10 της περασμένης εβδομάδας:

1) Ghost of Tsushima Director`s Cut
2) Ratchet & Clank: Rift Apart
3) Marvel`s Spider-Man: Miles Morales
4) Mario Kart 8 Deluxe
5) Minecraft (Switch)
6) Grand Theft Auto V
7) Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game
8) Animal Crossing: New Horizons
9) Assassin`s Creed Valhalla
10) FIFA 21

Πηγή: NintendoLife

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88