ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι Unboxholics συγκέντρωσαν περισσότερα από 300.000€ για τους πυρόπληκτους και τα ζώα

Τεράστια δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό.

Με τη βοήθεια του κόσμου, τα αδέρφια Καρπά κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 300.000€ για να στηρίξουν τις επείγουσες ανάγκες των πυρόπληκτων ανθώπων και ζώων από όλες τις περιοχές.

Μικρές και μεγάλες δωρεές από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό έπεσαν βροχή στο τρίωρο livestream των Unboxholics, με αποκλειστικό σκοπό να ανακουφίσουν τον πόνο και να αποτρέψουν ακόμη περισσότερο. Το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε κάθε προσδοκία και θα δωρηθεί στον Ερυθρό Σταυρό, μετά από δημόσια έκκληση του τελευταίου για οικονομική βοήθεια.

Ο εκ των υστέρων τίτλος του livestream είναι χαρακτηριστικός: "€300.000+ για τις ΦΩΤΙΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ από το κοινό των Unboxholics". Πρωταγωνιστεί η συλλογικότητα.

Στην ανάρτησή τους στο Instagram μετά το τέλος του stream, Σάκης και Αλέκος δηλώνουν: "€300.00+ για τους πυρόπληκτους στο live stream των Unboxholics. Ευχαριστούμε για όλα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας σε όσους δοκιμάζονται..."

Τη στιγμή που συντάσσεται αυτό το άρθρο οι κάτοικοι της Ελλάδας, ανεξαρτήτως του είδους τους, υποφέρουν. Η φύση, με ανθρώπους στο πλευρό της και ανθρώπους εναντίον της, υποφέρει. Αυτό το τρίωρο livestream δεν είναι μόνο μια πολύ σημαντική ανθρωπιστική δράση, αλλά και ένα κάλεσμα για να συνεισφέρουμε όλοι με όποιον τρόπο μπορούμε. Συγχαίρουμε τους Unboxholics και μας εμπνέουν να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Πάνω απ` όλα, έχουμε τους πληγέντες στο μυαλό και την καρδιά μας.

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88